HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Йорк

Курсовете се предлагат в брой различни категории и специалности. Някои популярни области на интерес включват езици, авиация, икономика, бизнес проучвания, мениджмънт, изкуство, инженерство и подготовка за изпити и тестове. Такива образователни курсове помагат на студентите да разширят професионалните си умения или да започнат нова кариера или хоби.

Докато курсове за дистанционно обучение има срокове, които трябва да бъдат изпълнени, там е страхотна сделка за съответствие за това кога може да извършва задачи при изучаването на разстояние. С онлайн опция, бихте могли да излезете на групова дискусия, както се изисква за да се върне на работа и след това се присъединят след работа, ако е необходимо. Курсове за дистанционно обучение могат да бъдат взети на мястото, което имате достъп до интернет. Можете дори да завърши класове от Интернет салон във всеки хотел по целия свят, ако имате нужда от почивка.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Йорк е бил столица на римската провинция Долна Britannia в 1 век. Има много високи учебни заведения и най-голямата готическа катедрала в Северна Европа, заедно с прочутия замък и музей.

Университетите и бизнес училищата в Йорк. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Йорк тук, и се свържете с тях директно!

1 резултата за Магистратура, Йорк, Дистанционно обучение Filter

Курсът по биология на бъгове, мозъци и животни - Университет в Йорк

FutureLearn
Курсове
<
Задочно
<
3 седмици
Английски
Онлайн обучение

Подобрете разбирането си за някои от ключовите понятия в биологията на ниво и открийте какво е включено в изследването на по-високо ниво. ...

Научете повече