Filter
Курсове
Испания Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Курсовете се предлагат в брой различни категории и специалности. Някои популярни области на интерес включват езици, авиация, икономика, бизнес проучвания, мениджмънт, изкуство, инженерство и подготовка за изпити и тестове. Такива образователни курсове помагат на студентите да разширят професионалните си умения или да започнат нова кариера или хоби.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Алтернативна медицина, Испания

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Квалификация След завършване и преминаване на тестовете за оценка на всички теми ще бъде обработена "Graduate in Structural Osteopathy" (1.114h), след като е преминал и з ... [+]

Методи на изследване

На сутринта сутрин

Области на здравни науки в следобедната и съботната група или онлайн режим. Има възможност за комбиниране на няколко модалности, проверка на наличността на всеки обект.

Достъп до обучение: понастоящем обучението по естествени терапии не се регулира от Министерството на образованието и следователно достъпът, изискван от студентите, е ЕСО или еквивалентен... [-]

Испания Барселона
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски