Завършил сертификат за качество на здравеопазването

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Университетският университет на Джордж Вашингтон (GW) Online Graduate Certificate в качеството на здравните грижи е напълно онлайн програма за сертифициране с 18 кредитни часа, изградена на базата на интердисциплинарна, практическа програма и разработена, за да ви подготви за водеща роля в качеството на здравеопазването.

Създаден в партньорство с Националния комитет за осигуряване на качеството (NCQA), ще бъдете подготвени с обучение, основано на доказателства, необходимо за посрещане на нарастващите глобални нужди от специалисти по качеството и безопасността на пациентите. След завършване на онлайн програмата за сертификати, ще имате възможност да прехвърлите всичките 18 кредита на програмата GWs онлайн Masters in Health Care Quality.

Резултати от програмата

Проектиран да поддържа върхови постижения в областта на качеството и лидерството в безопасността на пациентите, GWs online Graduate Certificate в качеството на здравеопазването Ви дава възможност да прегледате практическите знания и умения, необходими, за да повлияят на качеството на здравеопазването и безопасността на пациентите в рамките на здравното заведение. Тази програма ще ви даде опит и увереност, че:

  • Анализира структурата и организацията на здравната система на САЩ,
  • Прилагане на инициативи за качество и безопасност на пациентите,
  • Разбира политически и екологични влияния върху здравеопазването,
  • Прилагане на теории, модели и методи за безопасност на пациентите за подобряване на качеството и безопасността на здравеопазването.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to div ... Научете повече

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to diverse populations. Our flexible, online programs are designed to advance the careers of health professionals. Свиване