Еразъм Мундус магистър по Водещо международно ваксинологично образование (LIVE) (магистър)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

LIVE е двугодишна програма за талантливи и мотивирани студенти, които се интересуват от мултидисциплинарни изследвания по ваксинология. Това е съвместен проект между пет европейски университета. Академичната интернационализация се обогатява от световна мрежа от 13 академични университета от Бразилия, Китай, Европа и САЩ. Тази програма получава подкрепата на програма „Еразъм“ на Европейския съюз.

Съдържание на програмата

Програмата LIVE ви осигурява разширено разбиране на имунологията, инфекциологията, ваксинологията, но също и законодателството, здравната политика и хуманитарните науки около ваксинологията.

128925_CampusDrieEikenpreview_CampusDrieEikenstudenten201714.jpg

LIVE отговаря на очакванията на световните партньори във веригата ваксинология за преодоляване на разликата между фундаментална имунология, инфекциология, хуманитарни науки и напреднала оперативна ваксинология. Ще се обучавате по управление на проекти и на езици и ще посещавате лятно училище, свързано с ваксините . LIVE също е изграден, за да развие способността ви за използване на дигитални инструменти за придобиване и разпространение на знания (обградена класна стая, цифрово оценяване, електронно обучение), но също така и за взаимодействие със социални и професионални мрежи (изграждане на електронно портфолио) и да отговаряте на обществено разпитване за ваксинацията (сграда на MOOC).

Кариера

LIVE ви подготвя за професионална международна кариера, в големи производители на фармацевтични ваксини, в малки и средни предприятия, специализирани в научноизследователска и развойна дейност на ваксини, или в организации, занимаващи се с политиката на общественото здраве и изследванията на ваксините. Завършилите също са добре подготвени да започнат докторски изследвания.

Защо да изберете UAntwerp ?

Силните връзки с асоциираните ни партньори повишават работоспособността. По време на обучението си и в съответствие с духа „Свързани за живота“ на семейството LIVE, вие осъществявате ценни кариерни контакти с нашите асоциирани партньори на световно ниво. Партньори, идващи от академичния свят, както и частни компании участват, за да оформят програмата LIVE, така че тя да пасне идеално на вашите настоящи и бъдещи нужди. Като студент имате възможност да трупате опит, докато учите в университета.

128913_LIVE_Fotofiche_1180op3611.jpg

Последна актуализация Апр. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of o ... Научете повече

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of our student population comes from abroad. Свиване