Доктор по фармация (Pharm.D)

Общ преглед

Описание на програмата

Като една от малкото аптекарски програми 0 + 6 в страната, Фармацевтичният колеж на Findlay ви подготвя да сте знаещ и уверен професионалист. Ще натрупате опит чрез програми за селски и градски общности, в нашия телекомуникационен център в кампуса и чрез проучване на различни кариери през последната ви година. Нашите малки класни размери и знаещи преподаватели превръщат Findlay в опит за разлика от всеки друг.

Академичен опит

В The University of Findlay практика, опит и наука, за да създадем задълбочена база от знания, за да могат нашите студенти по фармация да бъдат успешни в тази област. Нашите студенти учат чрез нашите модулни курсове, богат опит в тази област и като се ангажират с изследвания с преподаватели.

Много аптекарски програми учат за нормална физиология и болестни процеси, лекарствена терапия и как фармацевтът участва като отделни курсове. В Findlay ние преподаваме тези теми интегрирано, едно болестно състояние, което позволява на нашите студенти да видят по-голямата картина в ориентираните към пациента грижи.

Ръчно практическо обучение

Център за здравеопазване

Придобийте богат опит в общуването на медицински термини с различни пациенти.

Проучване на кариерата

Открийте какво можете да направите с Pharm.D. степен.

Първият ми пациент

Работете един на един с ментор, за да опитате да помагате на пациент за първи път.

APPE ротации на сайта на хъба

Шестата година е свързана с обучението в опит в опит в областта на аптекарската практика (APPE). С ротациите в области като обща медицина, съвременна аптека в общността, гериатрия и кардиология, опитната програма на Findlay е несравнима.

Препоръчани избираеми курсове

Болестта на Паркинсон

Професор Findlay Чарлз Мослер е водещ експерт в изследването на болестта на Паркинсон. Курсовете му се потопят допълнително в най-актуалните изследвания на болестта и иновативните практики при работа с пациенти.

Здравеопазване

Студентите, които се интересуват от работа в конкретна сфера на здравеопазването, могат да използват колежа по здравни професии на Findlay и да вземат курсове в области като геронтология, здравна информатика, ядрена медицина и лекарски асистент. Изборните часове в тази област могат да допринесат за двойна степен на Pharm.D. и магистърски науки по здравна информатика.

Разнообразие чрез обслужване

Този курс предлага опит в класната стая и областта, в която студентите се стремят да постигнат по-голяма културна компетентност и следователно придобиват по-цялостно разбиране за човешкото състояние. Той се занимава с теми относно класическата борба, расата и властта и културните бариери не само в службата на фармацията, но и в живота.

Бизнес

Студентите, които се интересуват от бизнес аспекта на фармацията, могат да се възползват от бизнес колежа на Findlay и да вземат курс по счетоводство, икономика, бизнес администрация, финанси и маркетинг. Изборните часове в тази област могат да допринесат за двойна степен на Pharm.D. и MBA.

Възможности за научни изследвания

Фармацевтичният колеж на Findlay организира изследвания в различни области. Студентите могат да се присъединят към преподавателите в своите научни изследвания и могат да завършат собствена изследователска работа с подкрепата на преподаватели и ресурси на академичните лаборатории.

Ракови изследвания

Няколко преподаватели на Findlay работят заедно, за да изследват антираковите свойства на различни органични и лабораторно създадени съединения върху живи ракови клетки.

Болест на Паркинсон

Експертизата на професор Чарлз Мослер е в диагностиката и лечението на болестта на Паркинсон.

Симулация в Монте Карло

Професор Сюзън Люис използва симулации на Монте Карло в своите изследвания на бъбречни заболявания.

Фармацевтична практика

Воденото от данни вземане на решения е от решаващо значение за практикуването на фармацията. Нашият факултет е активно ангажиран с изследване на най-добрите практики в употребата на лекарства.

Изследванията са задължителна част от учебната програма на Findlay, която обикновено се завършва през четвъртата или петата година на студента. За студентите, които се занимават с научни изследвания и се радват на науката страна на фармацията, има възможности, започвайки от първата си година да работят в лаборатория с професор по собствени изследователски проекти.

Международни приемания

Като международна гимназия или трансфер, ще трябва да спазвате крайните срокове, за да се съобразите с нашия Pharm.D. Програма.

За студенти с международен трансфер, университетската политика посочва, че максимум 62 кредитни часа могат да прехвърлят от 2-годишна институция. Освен това Findlay няма да предостави кредит на ниво 300 или 400 на ниво. Или тестът по английски като чужд език (TOEFL) Интернет базираният тест (iBT), Международната система за тестване на английски език (IELTS) или Pearson Test of English (академичен) е изискване за прием в аптека за всички международни кандидати и притежатели на зелена карта чийто роден език не е английски и които не са завършили англоезичен университет от САЩ, Великобритания, Нова Зеландия, Ирландия, Австралия или Канада.

Минимални квалификации

  • Общият резултат от 90 за интернет теста по английски като чужд език (TOEFL) (iBT) или минимален общ бал от 7,0 по Международната система за тестване на английски език (IELTS) с минимална оценка 7,0 за всеки от Подтестове IELTS или минимален тест на Pearson за английски (академичен) резултат 65. Ако вашите резултати от TEOFL или IELTS не отговарят на тези изисквания, помислете за регистрация за интензивната програма за английски език (IELP) на Findlay. Тази програма е предназначена да подобри вашите умения по английски език и може да ви позволи условно да приемете програмата по ваш избор, докато ви запишете в The University of Findlay .
  • Декларация за финансова подкрепа

Процес на кандидатстване

Спечелете приемане в The University of Findlay

Ще трябва да попълните Международната кандидатура за студенти за кандидатстване. Трябва да работите с Международната служба за приемане, за да получите приемане в The University of Findlay преди 5 януари.

Подайте кандидатурата си за колеж по фармация

След като бъде приет в The University of Findlay , файлът на вашия прием ще бъде прегледан. Ако отговаряте на минималните квалификации на аптеката, ще Ви бъде изпратено заявление за колеж по фармация.

Интервю с представител на колегията по фармация

На около 200 избрани студенти ще бъде предложена покана за интервю. Личното интервю е задължително за всички студенти, които желаят да разгледат още повече молбата си. Възможността за интервю ще се основава на вашето попълнено аптечно приложение, UF приложение, преписи и тестови резултати. Датите за интервю за възрастните хора ще бъдат насрочени за януари и началото на февруари. В деня на вашето интервю ще бъдете помолени да напишете кратко есе и ще направите интервю, едно на едно, с член или администратор на колежа по фармация. Всяко интервю ще бъде с продължителност приблизително 30 минути и е важна част от решението за прием. Материалите за писане за есето ще бъдат обзаведени. Единственият предмет, който ще трябва да донесете, е издаден от правителството документ за самоличност, например шофьорска книжка.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually ada ... Научете повече

The University of Findlay is a flexible, forward-looking institution that is constantly seeking ways to better serve students and the community. In today’s fast-paced world, Findlay is continually adapting programs and teaching methods to meet the needs of current students who are preparing for tomorrow’s careers. Свиване