Доктор по медицински сестри: Изпълнително лидерство

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Като първа по рода си в страната, програмата за доктор по медицински сестри (ELDNP) на USF постави стандарта - и го повиши - подготвяйки ръководителите на медицински сестри да поемат многоизмерни отговорности в здравеопазването.

Учебната програма на програмата е базирана на практика, като набляга на предприемачеството, финансовото управление, трудовите отношения, управлението на риска, информационните технологии и политиката в областта на здравеопазването. В продължение на две (2) години студентите се научават да прилагат научни изследвания в клиничната практика и взимането на етични решения на най-високите административни нива. Учебната програма се основава на основите на AACN за доктора по сестринска практика и основните компетенции на AONE за медицински сестри. Учебната програма също така поддържа стандартите и очакванията, определени от Съвета за висше образование за административно сестринство (CGEAN), Американската асоциация на медицинските сестри (ANA) и Моделът на компетентност за лидерство в здравеопазването (NCHL).

Опциите на изпълнителния ръководител на доктор по медицински сестри (ELDNP) максимизират професионалното представяне, без да задържате кариерата си с хибриден модел на Учебен уикенд. След завършване на програмата ще завършите необходимите курсови и клинични часове, за да отговорите на AACN Essentials of Doctors Education for Advanced Nursing Practice.

Доставка на курсове

 • Курсовете за опцията EL-DNP се провеждат чрез хибриден интензивен формат за преподаване на уикенда, хостван в хотел Galleria Park в центъра на Сан Франциско. Всички класове и срещи / събития (освен ако не е указано друго) се провеждат на място в хотела.
 • Студентите посещават уроци лично само два (2) пъти всеки семестър, четвъртък – събота (четвъртък, обяд / следобед, петък през целия ден и събота сутрин). Времето в клас се допълва с онлайн курсова работа чрез системата за управление на обучението в университета, Canvas.

Изпълнително ръководство DNP от Университета в Сан Франциско на Vimeo.

Резултати от обучението по програмата

След завършване на DNP програмата възпитаникът ще може:

 • Комбинирайте знания в медицинските сестри, етиката и медицинските науки, за да развиете и оцените практики и модели за предоставяне на грижи за пациентите.
 • Разработване и оценка на ефективни стратегии за управление на етични дилеми, присъстващи в областта на здравеопазването, технологиите и научните изследвания.
 • Използвайте аналитични методи, за да проектирате, внедрите и оцените най-добрите практики за грижи за пациентите и предоставяне на грижи.
 • Ефективно разработване, прилагане и оценка на основани на факти подходи за напредък в областта и системите за предоставяне на здравни грижи.
 • Демонстрирайте лидерство в разработването и прилагането на институционална, местна, щатска, федерална и международна здравна политика.
 • Застъпник за социална справедливост, справедливост и етични политики в здравеопазването.
 • Подобрете ефективното използване на здравните информационни системи, за да осигурите висококачествени резултати.
 • Ефективно водят до подобряване на качеството и инициативи за безопасност на пациентите.
 • Ефективно общувайте и си сътрудничете със здравни екипи при разработването и прилагането на организационни и практически модели, здравна политика и стандарти за грижи.
 • Анализирайте и синтезирайте различни данни, свързани със здравната информация на пациента.
 • Провеждане на цялостна оценка на здравето в сложни ситуации, включваща разнообразни подходи за проектиране, изпълнение и оценка на интервенциите.
 • Анализирайте връзката между практически, организационни, популационни, фискални и политически въпроси, за да образовате ефективно хората и колегите.
 • Развийте взаимоотношения и партньорства с пациенти и други специалисти, за да улесните оптималните резултати от грижите за пациентите.
 • Подпомагане на мисията и основните ценности на университета в Сан Франциско.

Подробности за програмата

Програмата DNP може да отнеме от 2 до 4,5 години, за да завършите, в зависимост както от програмата, така и от текущото ниво.

Студентите ще могат да продължат образованието си, без да се налага да задържат професионалния си живот. Опциите за провеждане на курса могат да варират в зависимост от програмата DNP.

 • Изпълнително лидерство: Студентите се срещат два пъти семестър в продължение на два дни в интензивен формат за срещи в Сан Франциско.
 • Наука за здравето на населението: Курсовете се доставят чрез хибриден модел - подход, който обхваща едновременно преподаването и дистанционното обучение. Студентите ще трябва да посещават еднодневна ориентирана програма в университета. След ориентацията студентите се срещат два пъти на всеки семестър за синхронна класа, с възможност да присъстват лично или чрез телеконферентна връзка. Онлайн обучението ще допълни двата синхронни класови сесии за времетраенето на програмата.
 • Семеен практикуващ медицинска сестра DNP и психиатрично психично здраве Медицински сестра DNP: Студентите посещават часове два пъти месечно в петък (8:00 - 21:00) и събота (8:00 - 17:00), наречени Teaching Weekends.

Допускане

Достъпът до изпълнителния лидерски DNP се основава на цялостна оценка на способността ви да се подложите на докторантура и на вашия принос към дисциплината на медицинските сестри.

При прегледа на заявленията се вземат предвид следните изисквания:

 • Попълнено онлайн заявление и $ 55 такса.
 • Завършване на магистърска степен (във всяка област) от акредитирана институция.
 • Неофициални преписи от всички колежи / университети присъстваха. Официалните или неофициалните преписи трябва да бъдат качени чрез онлайн формуляра за кандидатстване. Преписите трябва да отразяват името на посещаваната институция, придобитата степен, получените оценки и GPA. Кандидатите трябва да се уверят, че всички преписи могат да бъдат четливи след качването им. Подаването на официални преписи се изисква САМО за всички допуснати студенти, които решат да се запишат. За преписи, които не са в САЩ, кандидатите изпращат преведени преписи.
 • Препоръчителна средна точка от 3.0 или по-висока.
 • Три препоръчителни писма: Кандидатите са длъжни да представят препоръчителни писма от лица, които могат да удостоверят своята компетентност и способност да бъдат успешни в следдипломно обучение. Писмата трябва да обсъждат способността на кандидата да успее академично и да говорят за неговия или нейния потенциал за професионален растеж в областта на медицинските сестри. В онлайн формата въведете имената и имейл адресите на препоръчителите. Те ще получат имейл от USF с инструкции за качване на писмото им. Моля, обърнете внимание, че препоръчителните писма трябва да бъдат на бланките и подписани от препоръчващия.
 • Професионално резюме.
 • Декларация за професионални цели.
 • Документация за RN лиценз.
 • Само за чуждестранни студенти: Понастоящем вече не приемаме заявления за международни студенти.

Доктор по медицински сестри (ELDNP) Виртуална информационна сесия от USF SONHP на Vimeo.

Последна актуализация Окт. 2020

За учебното заведение

The School of Nursing and Health Professions follows the University of San Francisco’s mission to provide a liberal arts education rooted in the Jesuit tradition of diversity, justice and global persp ... Научете повече

The School of Nursing and Health Professions follows the University of San Francisco’s mission to provide a liberal arts education rooted in the Jesuit tradition of diversity, justice and global perspectives. Свиване
Сан Франциско , Сан Франциско , оранжев , Сакраменто , Плезънтън + 4 Още По-малко