Доктор на медицинската сестра: Семейна медицинска сестра

Общ преглед

4 locations available
Прочетете повече за тази програма на сайта на институцията

Описание на програмата

Училището по медицински сестри и здравни професии предлага степен на доктор по сестринска практика с разнообразни опции за писти, предоставяйки единствени по рода си възможности за междупрофесионално сътрудничество.

Докторът по медицинска сестра (DNP) подготвя регистрираните медицински сестри (RNs) да поемат по-големи лидерски позиции. Учебната програма съчетава курсовете по сестрински, бизнес, информатика и здравно обслужване с усъвършенствана практика в клинични условия. Завършилите се присъединят към работната сила с уменията да подобрят моделите за предоставяне на здравни грижи, да оценят клиничните резултати, да идентифицират и да управляват здравните нужди на различни популации и да използват технологията и информацията за трансформиране на полето.

Учебната програма е строга и дава възможност на студентите да се изправят пред различни гледни точки, да се потопят в теория и изследвания и да получат критично разбиране за проблемите на професионалната практика.


DNP планове за изследване

Програмата "Доктор по медицински сестри" (DNP) предлага на регистрирани медицински сестри (RNs) набор от учебни планове. Опциите са илюстрирани по-долу.


Подробности за програмата

Програмата DNP може да отнеме от 2 до 4,5 години, за да завършите, в зависимост както от програмата, така и от текущото ниво.


Студентите ще могат да продължат образованието си, без да се налага да задържат професионалния си живот. Опциите за провеждане на курса могат да варират в зависимост от програмата DNP.


Допускане

Допускането до програмата се основава на цялостна оценка на способността на кандидата да завърши докторска степен, както е видно от следното:

  • Бакалавър или магистърска степен от акредитирана институция
  • Препоръчителен 3,0 бакалавърски среден успех (по скала за оценка 4,0)
  • RN лиценз (моля, вижте тук за одобрени щати в САЩ)
  • Писмено заявление за цел, което описва вашата причина за преследване на доктор на сестринската практика
  • Три (3) препоръчителни писма
  • Продължи
  • Копие от официални преписи от всички колежи и университети присъстваха
  • Попълнен формуляр за кандидатстване и такса

Международни студенти

Последна актуализация Окт. 2020

За учебното заведение

The School of Nursing and Health Professions follows the University of San Francisco’s mission to provide a liberal arts education rooted in the Jesuit tradition of diversity, justice and global persp ... Научете повече

The School of Nursing and Health Professions follows the University of San Francisco’s mission to provide a liberal arts education rooted in the Jesuit tradition of diversity, justice and global perspectives. Свиване
Сан Франциско , Сан Франциско , оранжев , Сакраменто , Плезънтън + 4 Още По-малко