Докторант (Факултет по здравни изследвания)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на институцията

Описание на програмата

Каним заявления от ентусиазирани студенти, които желаят да проучат аспект от практиката, свързана с нашите изследователски клъстери.

 • Живейте добре с деменция
 • Включване и разнообразие
 • Управление, качество и безопасност
 • Грижа за края на живота
 • Неравенства в здравеопазването
 • Здравни технологии

Разгледайте горните области, за да намерите подробности за наличните проекти, потенциални надзорници и настоящи студенти.

Можете да се свържете с персонала във факултета, който работи в рамките на вашата област на интереси, за да обсъдите вашите изследователски идеи, преди да подадете Вашата кандидатура и предложение за проучване.

Ние приветстваме кандидатури за следдипломна научна степен през цялата година и ще разгледаме алтернативни начални дати, когато времето не съвпада с нашите две дати за прием: октомври и февруари.

Изисквания за вход

Минималните изисквания за кандидатстване за доктор са:

 • Бакалавърска степен от първи или горен втори клас в одобрен университет или институция.
 • По-висока степен в одобрен университет или институция или в случай на професионални докторати, както е посочено в индивидуалните правила за курса.
 • По изключение кандидати с по-ниско от горното, но с опит и обучение като подходяща подготовка.

Минималните изисквания за кандидатстване за MPhil са:

 • Бакалавърска степен в одобрен университет или институция.
 • Професионална квалификация, одобрена от Комитета за научни степени и подходящо общо образование и обучение.
 • По изключение кандидатите с по-малко от горепосочените, но способни да дадат задоволителни доказателства за получаване на адекватен стандарт на знания, могат да бъдат приети от Комитета за научни степени.

Местата са обект на солидно изследователско предложение, последвано от успешен процес на интервю.

Изисквания на английски език

 • Ако английският не е вашият първи език, ние изискваме минимално стандартно изискване за вписване на 6.5 IELTS (с подтестове не по-ниски от 5.5).
 • Сертификатът трябва да е придобит в рамките на две години от предложената начална дата.

Ако не отговаряте на изискването за IELTS, можете да вземете курс за University of Bradford по английски език в University of Bradford .

Какво ще проучите

надзор

Редовно ще получавате отлични насоки, съвети и подкрепа от опитни, информирани и достъпни надзорни органи.

Упражнение и развитие

Като нов студент можете да очаквате цялостна индукционна програма, която да ви посрещне във Факултета по здравни изследвания и в Университета на Широкия университет.

Също така ще ви бъде предложена възможност да се регистрирате за Vitae, уебсайт, посветен на създаването на рамката за развитие на Великобритания за изследователи и научноизследователски кадри в университетите. Това ще ви помогне да идентифицирате вашите учебни нужди във връзка със знанията, поведението и атрибутите на успешните изследователи.

Като университет, в момента предлагаме близо 100 кратки курса и модули, от които ще можете да изберете тези, които отговарят на вашите учебни нужди. Те са предназначени за далечни и задочни, както и за студенти на пълно работно време, базирани в Брадфорд.

В рамките на Факултета по здравеопазване ще можете да избирате измежду семинари за обяд, насочени специално към студентите, които провеждат изследвания, свързани със здравето. Също така ще бъдете насърчавани да идентифицирате подходящи външни възможности за развитие, които ще подкрепят вашето обучение.

Ние ще следим внимателно Вашия напредък, за да се гарантира, че като университет, ние отговаряме на вашите учебни нужди.

Обучение и оценка

Докторантите се задължават да оценят, че те напредват достатъчно в обучението си.

От студентите обикновено се изисква да изготвят доклад и подробен график за по-нататъшна работа.

Това става 12-18 месеца след първоначалната регистрация.

съоръжения

През лятото на 2011 г. Факултетът по здравни изследвания се премества в университетския градски кампус, отбелязвайки 6 милиона паунда инвестиции в здравеопазването в Брадфорд. Нашата нова сграда е портал към кампуса и е оборудвана с най-съвременни симулационни практики и учебни райони.

Ще Ви бъде предложена работна станция, складове и достъп до печат в нашата голяма, специално изградена зона, посветена на докторантите. Също така ще можете да се възползвате от стая за срещи, включваща уеб камера, която е идеална за учениците да организират срещи лице в лице и Skype.

По-широкият университет има нов PGR салон, където ще можете да се включите в дейности, свързани с по-широката общност на PGR.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Научете повече

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Свиване