Filter
Докторантура
Съединени Американски Щати Pennsylvania Pittsburgh Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Pittsburgh

Програмите за степен доктор или PhD осигуряват най-престижните квалификации, които се предлагат от висши образователни институции. Тези, които притежават такава степен, имат право да се наричат „доктор“ и се признават като експерти в определена област на знания.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Питсбърг се намира в Пенсилвания, САЩ. Този град има високо положение в индустрии и иновации в алуминий, стъкло, корабостроене, нефт, спортни, храни, автомобили и електроника. Поради много възможности на местните и чуждестранни студенти и докторанти получите добра работа с в града.

Университетите и бизнес училищата в Pittsburgh. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Pittsburgh тук, и се свържете с тях директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Pennsylvania
Pittsburgh
Тип на обучение
Темпо на обучение
Duquesne University

Всички Healthcare етика (HCE) програми включват академични курсове и клинични етика ротации или стажове. Студентите могат да се обучават на пълен работен ден или на непъл ... [+]

PhD в Healthcare етика

Всички Healthcare етика (HCE) програми включват академични курсове и клинични етика ротации или стажове. Студентите могат да се обучават на пълен работен ден или на непълно работно време. Задочните студенти трябва да вземат минимум 2 курса, всеки есента и пролетта семестър. Обикновено HCE специалности се преподават в следобедните часове и вечерта.

Курсовете са проектирани с акцент върху научните изследвания компетенции. Това по-добре ще улесни писането на дисертации.... [-]

Съединени Американски Щати Pittsburgh
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
2 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски