Filter
Докторантура
Съединени Американски Щати Massachusetts Medford Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Medford

Програмите за степен доктор или PhD осигуряват най-престижните квалификации, които се предлагат от висши образователни институции. Тези, които притежават такава степен, имат право да се наричат „доктор“ и се признават като експерти в определена област на знания.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Medford е графство Седалището на Jackson County и кръстен на строителен инженер Дейвид Лоринг, а родният град Медфорд. През 2013 г. факултетите на висшето образование са се увеличили многократно в сравнение с последните десетилетия. Alba Park, мечка Creek Park, а Claire Ханли ботаническа градина, Medford Карнеги библиотека, Roxy Ann връх и Prescott парк са дело посещение на различни места в града.

Университетите и бизнес училищата в Medford. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Medford тук, и се свържете с тях директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Програмата за докторанти по трудова медицина (PPOTD) в Tufts подготвя професионалните терапевти да изпълнят водещи роли, които ще окажат въздействие върху хората и групит ... [+]

За регистрирани професионални терапевти с магистърска степен предлагаме програма за следдипломна докторантура, която може да бъде завършена на пълно или непълно работно време. Тази програма предлага опции за есента или пролетта.

Цели на обучениетоПрилагане на основани на доказателства оценки на резултатите в областта на лидерството на студентитеДемонстрира лидерски умения в специализацията на студентаДемонстрирайте критично мислене за справяне с напреднали практики, политики и професионални въпроси, свързани с област на лидерствоДемонстрира растеж на лидерските умения в една област на напреднали практики, както се демонстрира от писмена и устно представена работаУмее да комуникира процеса и резултатите от преподаването и ученето в рамките на всеки курс, в рамките на отдела и външната аудиторияДемонстриране на способността за завършване на писмен проект за ръководство, който включва синтез на най-добрите налични доказателства и надеждни и систематични процедури и методи за проучване на целите, процесите и резултатите на проектаДемонстрирайте способността да реализирате независим проект за лидерство, използвайки надеждни и систематични процедури и методи за събиране и анализ на данниДемонстрирайте способността да докладвате, интерпретирате и разпространявате резултатите от ръководните проекти на вътрешна и външна аудитория.Изисквания за кандидатстванеТакса за кандидатстванеResume / CVЛично изявлениеУказания за лично изявление (ограничете 4 страници с двойно отстояние):Какви са плановете ви за следдипломно обучение, свързани с бъдещата ви кариера като лидер в трудовата терапия? Моля, обърнете внимание на специалността си.Проектът за лидерство е важна част от OTD програмата (вж. Описанието за 286 Leadership Project Planning). Моля, посочете текущите си идеи за проекта си.По какъв начин академичният ви опит и скорошният ви професионален опит сочат потенциала ви за... [-]
Съединени Американски Щати Medford
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Следдипломна магистърска степен е за регистрирани професионални терапевти с бакалавърска степен в ОП. ... [+]

За регистрирани професионални терапевти с магистърска степен предлагаме програма за следдипломна докторантура, която може да бъде завършена на пълно или непълно работно време. Тази програма предлага опции за есента или пролетта.

Професионалната магистърска степен е за регистрирани професионални терапевти с бакалавърска степен в ОП. Програмата има за цел да повиши знанията и уменията за научни изследвания и практики в области като детството и юношеството, рехабилитацията на горните крайници, управлението, застаряването, образованието, психичното здраве и подпомагащите технологии. Студентите могат също така да изберат самонасочена концентрация, фокусирана върху техните индивидуални интереси. Тази програма може да бъде завършена изцяло или на непълно работно време. Студентите имат възможност да завършат дипломата без теза.... [-]

Съединени Американски Щати Medford
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски