Filter
Докторантура
Съединени Американски Щати Georgia Statesboro Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Statesboro

Степента PhD или степен „доктор по философия“ е най-високата степен, която се присъжда в много академични области. Обикновено от студентите тук се изисква подготовка на изследователски проект или написване на докторска дисертация плюс няколко години обучение, след което титулярът се признава като експерт в съответната област на знания.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Университетите и бизнес училищата в Statesboro. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Statesboro тук, и се свържете с тях директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Georgia
Statesboro
Тип на обучение
Темпо на обучение
Georgia Southern University

Програмата "Доктор по обществено здраве" (Dr.PH) в Georgia Southern University в Georgia Southern University ще ви подготви да бъдете ефективен специалист по обществено з ... [+]

Общ преглед на програмата

Програмата "Доктор по обществено здраве" (Dr.PH) в Georgia Southern University в Georgia Southern University ще ви подготви да бъдете ефективен специалист по обществено здраве. Независимо дали сте студент на пълен работен ден или служител в областта на общественото здравеопазване, нашата програма ще ви даде знания, умения и ценности, които ще ви трябват, за да се присъедините към работната сила или да надградите уменията и кариерния си път.... [-]

Съединени Американски Щати Statesboro
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски