Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Conway

Академичната степен „доктор по философия“ или PhD може да се придобива в течение на осем или повече години, освен това от студента се изисква написване на дисертация. В повечето случаи наличието на такава степен осигурява на завършилия титла на професор в определена област знания. Докторските програми се предлагат в много различни области.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Университетите и бизнес училищата в Conway. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Conway тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Доктор по физикална терапия

University of Central Arkansas
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 45 - 60 hours Септември 2019 Съединени Американски Щати Conway + още 1

Дисертация в физикална терапия в Университета на Централен Арканзас е предназначена да подготви учениците да станат учени и лидери. Ученият не само открива, интегрира, и прилага знанията, но и комуникира и да го разпространява.

Доктор на физикална терапия

University of Central Arkansas
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 123 - 166 hours Септември 2019 Съединени Американски Щати Conway + още 1

The Professional доктор на програма Физикална терапия подготвя хората да станат лицензирани физически терапевти. След процес на селективна допускане, 56 студенти са поканени всяка есен семестър, за да започне проучване на тригодишна програма за професионалните DPT.