Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Arkansas

Програмите за степен доктор или PhD осигуряват най-престижните квалификации, които се предлагат от висши образователни институции. Тези, които притежават такава степен, имат право да се наричат „доктор“ и се признават като експерти в определена област на знания.

САЩ остава най-популярната дестинация в света за чуждестранни студенти. Университети в САЩ доминират световната ранглиста и страната предлага и голямо разнообразие от вълнуващи места проучване. Държавен университет системи са частично субсидирани от държавни правителства, и може да има много градчета разположени около държавата, със стотици хиляди студенти.

Университетите и бизнес училищата в Arkansas. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Arkansas тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Доктор по физикална терапия

University of Central Arkansas
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 45 - 60  September 2019 Съединени Американски Щати Conway + още 1

Дисертация в физикална терапия в Университета на Централен Арканзас е предназначена да подготви учениците да станат учени и лидери. Ученият не само открива, интегрира, и прилага знанията, но и комуникира и да го разпространява.

Доктор на физикална терапия

University of Central Arkansas
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 123 - 166  September 2019 Съединени Американски Щати Conway + още 1

The Professional доктор на програма Физикална терапия подготвя хората да станат лицензирани физически терапевти. След процес на селективна допускане, 56 студенти са поканени всяка есен семестър, за да започне проучване на тригодишна програма за професионалните DPT.