Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Arkansas

Програмите за степен доктор или PhD осигуряват най-престижните квалификации, които се предлагат от висши образователни институции. Тези, които притежават такава степен, имат право да се наричат „доктор“ и се признават като експерти в определена област на знания.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Университетите и бизнес училищата в Arkansas. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Arkansas тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Доктор по физикална терапия

University of Central Arkansas
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 45 - 60 часове Септември 2019 Съединени Американски Щати Conway + още 1

Дисертация в физикална терапия в Университета на Централен Арканзас е предназначена да подготви учениците да станат учени и лидери. Ученият не само открива, интегрира, и прилага знанията, но и комуникира и да го разпространява.

Доктор на физикална терапия

University of Central Arkansas
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 123 - 166 часове Септември 2019 Съединени Американски Щати Conway + още 1

The Professional доктор на програма Физикална терапия подготвя хората да станат лицензирани физически терапевти. След процес на селективна допускане, 56 студенти са поканени всяка есен семестър, за да започне проучване на тригодишна програма за професионалните DPT.