Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Съединени Американски Щати

Програмите за степен доктор или PhD осигуряват най-престижните квалификации, които се предлагат от висши образователни институции. Тези, които притежават такава степен, имат право да се наричат „доктор“ и се признават като експерти в определена област на знания.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Университетите и бизнес училищата в Съединени Американски Щати. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университети в Съединени Американски Щати и тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

доктор по медицинска практика с акцент в образователното ръководство

Grand Canyon University
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Феникс Албакърки Sun City Scottsdale + още 3

ДНП в програмата за медицинско образование насърчава учениците да се ангажират с популациите от ценностната перспектива на християнския мироглед и да разберат въздействието на различните световни гледни точки върху културите, грижата за пациента и изцелението в рамките на сегашните системи на здравеопазване.

Доктор на сестринската практика

Grand Canyon University
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Феникс Албакърки Sun City Scottsdale + още 3

Университетската програма за медицински сестри (DNP) на Гранд Каниън ръководи регистрираните медицински сестри, медицинските сестри и лидерите на медицинските сестри в областта на напредналите практики при прилагането на текущите изследвания на практически или системни предизвикателства, за да се постигне положително въздействие.

лекар на акупунктура и Източна Медицина

South Baylo University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Лос Анжелис

Южна Baylo университет (SBU) предлага курсове и чиновник обучение за докторска програма степен. SBU насърчава студенти и преподаватели да се отличат академично в грижовна и подкрепяща среда.

доцент доктор. в биомедицинските науки

UMaineOnline (University of Maine)
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Orono

Веднъж приет в нито Ph.D. в Biomedical Science, или на Ph.D. в Biomedical програма Engineering, и преди идентификацията на дисертация ментор, учениците ще бъдат съветвани от Първа Консултативния комитет Година (Fya). Налице е член на комитета Fya при всяка партньорска институция.

доцент доктор. в биомедицинско инженерство

UMaineOnline (University of Maine)
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Orono

Веднъж приет в нито Ph.D. в Biomedical Science, или на Ph.D. в Biomedical програма Engineering, и преди идентификацията на дисертация ментор, учениците ще бъдат съветвани от Първа Консултативния комитет Година (Fya).

лекар на хиропрактика

New York Chiropractic College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 5 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Сенека пада + още 1

Докторът на Chiropractic програма степен аванси Мисия, визия и ценности на Ню Йорк Chiropractic колеж чрез неговата подготовка на лекарите на хиропрактика, които предоставят начално и съвместни грижи,

доктор по здравни етика

Duquesne University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Питсбърг + още 1

Всички Healthcare етика (HCE) програми включват академични курсове и клинични етика ротации или стажове. Студентите могат да се обучават на пълен работен ден или на непълно работно време. Задочните студенти трябва да вземат минимум 2 курса, всеки есента и пролетта семестър. Обикновено HCE специалности се преподават в следобедните часове и вечерта.

Доктор на образованието в професиите в здравеопазването (EdD)

A.T. Still University, Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 7 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Kirksville + още 1

Тази 100% онлайн програма се фокусира специално върху развитието на преподаватели в областта на здравните професии. Уникална в своя клас, тази онлайн програма е предназначена за практикуващи лекари, медицински преподаватели, ръководители и директори, които желаят да преследват своята страст да преподават.

Доктор на здравеопазването (DHSc)

A.T. Still University, Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 7 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Kirksville + още 1

Тази програма подготвя студентите за по-добро разбиране и ефективно управление и оценка на решенията за продължаващите предизвикателства, свързани със достъпа до здравни услуги, разходите и качеството. Здравните специалисти получават знания и умения, за да изиграят отлични постижения в управлението на проекти, вземането на решения, организационното ръководство, установяването на стандарти, основани на доказателства, и придобиването на компетенции за прилагане на научните изследвания в професионалната практика. В Аризона се провежда едноседмично пребиваване и учениците могат да избират измежду следните концентрации: глобално здраве, лидерство

Доктор по здравна администрация (DHA)

A.T. Still University, Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 7 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Kirksville + още 1

Тази 100% онлайн програма подготвя здравните специалисти да станат иновативни лидери и решаване на проблеми в рамките на здравната индустрия. Чрез смесване на теоретичните с практическите, курсовата работа осигурява на студентите цялостно знание, необходимо за преминаване към кариера, която подобрява и влияе върху системите за администриране на здравеопазването.

PhD in Global Health / International Public Health

EUCLID (Euclid University)
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 години Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Вашингтон Гамбия Гамбия Онлайн + още 3

Следдипломен доктор по медицински практики

Sacred Heart University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 3 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Fairfield

Програмата за докторанти по медицинска медицинска практика, предлагана от Sacred Heart University, предоставя практическа насоченост на докторското образование с иновации и практически клинични изследвания и стипендии.

Програмата на КИИ клиничната психология (psyd)

California Institute of Integral Studies
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Сан Франциско + още 1

Програмата PsyD в КИИ е уникален. Разположен в сърцето на Сан Франциско, наша е първият акредитиран университет в Северна Америка да предложи програми, които се свързват прозренията на Western психологията с източната духовност.

Клинична докторска степен по трудова терапия

George Washington University - School of Medicine and Health Sciences Online
Онлайн обучение Задочно обучение Август 2020 Съединени Американски Щати Вашингтон

Онлайн клиничната докторска степен по трудова терапия е предназначена за лицензирани професионални терапевти, които притежават магистърска степен по всяка област. Програмата ви подготвя да проучвате нови специализации, да разработвате учебна програма за трудова терапия и да ръководите в областта чрез преподаване и практика.

Професионална професионална терапия

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Януари 2020 Съединени Американски Щати Medford + още 1

Програмата за докторанти по трудова медицина (PPOTD) в Tufts подготвя професионалните терапевти да изпълнят водещи роли, които ще окажат въздействие върху хората и групите в обществото и света в области като здраве, функциониране, уелнес и качество на живот. Завършилите програмата ще бъдат подготвени да изпълняват водещи проекти и да разпространяват резултатите. Тази програма може да бъде завършена на пълен или непълен работен ден и изисква общо 8 кредита.