Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Prague

Програмите за степен доктор или PhD осигуряват най-престижните квалификации, които се предлагат от висши образователни институции. Тези, които притежават такава степен, имат право да се наричат „доктор“ и се признават като експерти в определена област на знания.

Чехия има добре изградена и основаващи се на изследвания на университетско образование. Това прави обучението INI Prague един от уважавани програма "и в Европа, тъй като тя култивира духа на творчеството и иновациите сред учениците.

Това е най-големият град в Чешката република, и да го "е един от най-важните центрове за изследвания и образование. В много учебни заведения, разположени тук осигурява студенти местни, така и международни имат богат избор от програми, за да се ангажират в по време на престоя си. Образование се отразява този град много положително от гледна точка на социално-икономически растеж.

Университетите и бизнес училищата в Prague. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Prague тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Доктор по лекарства и биоматериали

University of Chemistry and Technology, Prague
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 years Октомври 2019 Чехия Prague + още 1

Подпрограмата „Наркотици и биоматериали” от докторантската програма „Синтез и производство на наркотици” се провежда на три факултета на UCT Prague : Химически технологичен факултет, Факултет по химическо инженерство и Факултет по храните и биохимични технологии.