Filter
Докторантура
Чехия Prague Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Prague

Степента PhD или степен „доктор по философия“ е най-високата степен, която се присъжда в много академични области. Обикновено от студентите тук се изисква подготовка на изследователски проект или написване на докторска дисертация плюс няколко години обучение, след което титулярът се признава като експерт в съответната област на знания.

Чехия се намира в сърцето на Европа е съсед на Словакия, Австрия, Германия и Полша. Чешките университети предлагат дългогодишна репутация и интересни специалности.

Университетите и бизнес училищата в Prague. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Prague тук, и се свържете с тях директно!

Научете повече Свиване

Резултати

University of Chemistry and Technology, Prague

Подпрограмата „Наркотици и биоматериали” от докторантската програма „Синтез и производство на наркотици” се провежда на три факултета на UCT Prague : Химически технологич ... [+]

Преглед

Подпрограмата „Наркотици и биоматериали” от докторантската програма „Синтез и производство на наркотици” се провежда на три факултета на UCT Prague : Химически технологичен факултет, Факултет по химическо инженерство и Факултет по храните и биохимични технологии. Подпрограмата обхваща следните научноизследователски области: медицинска химия, анализ на лекарства, изследване на структурата на твърдите фармацевтични субстанции, изследване на неорганични и полимерни материали за биомедицински приложения, технологично инженерство във фармацевтичната индустрия и информационни науки в медицинската химия. Завършилите подпрограмата „Наркотици и биоматериали” от докторантската програма „Синтез и производство на наркотици” печелят - според ориентацията на докторския си проект и докторската дисертация - силни теоретични знания и практически умения в гореспоменатите отрасли.... [-]

Чехия Prague
Октомври 2019
Задочно обучение
4 years
Кампус
Научете повече на английски