Filter
Докторантура
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Докторат по философия (PhD) е най-висока степен на разположение колеж. Тази програма се фокусира върху преподаването, писане и проучване. За да получи тази степен, студентите често трябва да се подложи на осем години на изследвания и курсова работа.

Какво е доктор по Pharmaceutical Technology? Това PhD програма задълбава в различните аспекти на фармацевтичните науки. Студентите ще присъстват на лекции, семинари и конференции, които им дават по-дълбоко разбиране на фармацевтичната технология. Чрез това изследване и курсови работи, студентите ще придобият важни мрежови връзки, които ще им помогнат да имат успешна кариера. Този тип PhD обикновено ще се фокусира върху най-различни технологии, свързани с фармацевтични продукти, вариращи от интелектуалната собственост на аналитичната химия.

Възползвайки се от тази курсова работа е от полза, тъй като създава лидери във фармацевтичния свят.Техническата знанията, придобити в социалната фармакологията, биотехнологиите и други аспекти на фармацевтичната технология ще ви помогне да имат успешна кариера.

Цената на този вид степен варира в широки граници и зависи от коя страна на училището е в и самото училище. Цената също ще варира в зависимост от това дали приемате класове в-лице или онлайн. Свържете се с училището по ваш избор за специфична информация за разходите.

С докторска степен по Pharmaceutical Technology, вие ще бъдете в състояние да се превърне в лидер във фармацевтичния свят. Можете също така да стане учител на ниво колеж, идете в научните изследвания, опитайте ръката си в развитие, механици лекарства да подпомогне борбата редки заболявания, работа в контрола на качеството, напишете образователни материали, изнася лекции на конференции или дават експертни съвети към правителствата. Тази степен се поддава на работа в публични, частни или дори не с нестопанска цел сектори.

Ако проявявате интерес в преследването на този тип образование, трябва да се намери на колегията, че е точно за вас. Прилагането на програмата е лесен. Всичко, което трябва да направите, е търсене за вашата степен по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

Научете повече Свиване

2 резултата за Фармацевтични технологии

Charles University Faculty of Pharmacy

Завършилите докторската програма по фармацевтични технологии ще имат пълен и уникален поглед върху общите и специални методи за формулиране на лекарствените форми, тяхнат ... [+]

Завършилите докторската програма по фармацевтични технологии ще имат пълен и уникален поглед върху общите и специални методи за формулиране на лекарствените форми, тяхната структура, физични и химични свойства, както и използването на математически и статистически модели с цел оптимизиране на физичните и биофармацевтични продукти. свойства на фармацевтични препарати, включително локални и времеви профили на освобождаване на лекарството. За да придобият този профил, завършилите се нуждаят от задълбочени познания за свойствата на ексципиентите, технологичната обработка на тези вещества при производството на лекарствени форми, както и математическото моделиране на отделните фази на формулиране и производство на фармацевтични препарати.... [-]

Чехия Храдец Кралове
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Charles University Faculty of Pharmacy

Завършилият на хода на изследването има познания за вещества, произведени от микроорганизми, гъби, растения и животни, които се използват в терапията или са перспектива. ... [+]

Завършилият на хода на изследването има познания за вещества, произведени от микроорганизми, гъби, растения и животни, които се използват в терапията или са перспектива. Завършилият е в състояние да се направи подробна оценка на терапевтичните и токсични ефекти на тези природни продукти, базирани на задълбочени познания в фармакогносия, биохимия, фитохимия и аналитична химия на природните продукти. Той / тя е в състояние да изпълнява изолации на компоненти и да ги анализира с наркотици и други и други естествени материали, включително храна и фураж. Той / тя ID подготвени да работят във всички области, свързани с природни продукти и предоставяне на дейности за консултиране в областта на фармацията, хранително-вкусовата промишленост и селското стопанство.... [-]

Чехия Храдец Кралове
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски