close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Академичната степен „доктор по философия“ или PhD може да се придобива в течение на осем или повече години, освен това от студента се изисква написване на дисертация. В повечето случаи наличието на такава степен осигур… Научете повече

Академичната степен „доктор по философия“ или PhD може да се придобива в течение на осем или повече години, освен това от студента се изисква написване на дисертация. В повечето случаи наличието на такава степен осигурява на завършилия титла на професор в определена област знания. Докторските програми се предлагат в много различни области.

Молекулното основа на заболяване е една от основните насоки на молекулните науки. А целта на тази област е да се придобият знания чрез умение сграда и изследвания, за да се научат спецификата около молекулярно ниво на заболявания.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

West Lafayette е град в Индиана класирана като най-гъсто населен град в Индиана, с население от 29 000 жители. В него се намират Университета Purdue, която е престижна институция запише повече от 40 000 студенти.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Purdue University College of Pharmacy
West Lafayette, Съединени Американски Щати

Катедрата по медицинска химия и молекулярна фармакология (MCMP) е една от най-високо оценените програми в страната и е уникална, защото съчетава както лекарствена химия, така ... +

Катедрата по медицинска химия и молекулярна фармакология (MCMP) е една от най-високо оценените програми в страната и е уникална, защото съчетава както лекарствена химия, така и молекулярна фармакология. Студенти в нашата докторантура Програмата ще бъде обучена в среда, която съчетава химически и биологични подходи, което е от съществено значение за превръщането на основните открития в нови терапевтични средства. Научните подходи се възприемат от студенти и над 25 преподаватели в MCMP включват медицинска химия и химическа биология, клетъчна и молекулярна биология, молекулярна фармакология, биофизична и изчислителна химия, системна биология, функционална и фармакогеномика. Темите за биомедицински изследвания, обхванати в MCMP, могат да бъдат групирани в три общи области: биология на рака, неврология и инфекциозни заболявания. Нашата докторска степен Програмата е изцяло ангажирана с върхови постижения и иновации в образованието на доктор. ученици. Ние сме приобщаваща и подкрепяща среда, изпълнена с енергични и креативни студенти, колеги, преподаватели и персонал. Разгледайте нашите преподавателски страници и се свържете с нас, ако се интересувате от аспирантура и докторска степен. програма. -
Докторантура
Английски