Filter
Докторантура
Колумбия Bogotá Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Bogotá

Академичната степен „доктор по философия“ или PhD може да се придобива в течение на осем или повече години, освен това от студента се изисква написване на дисертация. В повечето случаи наличието на такава степен осигурява на завършилия титла на професор в определена област знания. Докторските програми се предлагат в много различни области.

Висшето образование в Колумбия се извършва в петте общи международни езици а именно: английски, френски, испански португалски и китайски. Това елиминира въпроса за езиковите бариери в тези висши учебни заведения, както и други международни студенти.

Богота има разнообразна система от университети и колежи. Студентите, които идват или избират да учат тук имат богат избор от възможности, на които институциите да се присъединят. Всички институции са с високо качество макар, то е само избора на коя част на града, който искат да учат.

Университетите и бизнес училищата в Bogotá. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Bogotá тук, и се свържете с тях директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Колумбия
Bogotá
Тип на обучение
Темпо на обучение
Pontificia Universidad Javeriana

Програмата на докторантурата по клинична епидемиология се стреми да предостави академичен опит, който позволява обучението на изследователите с възможност да изпълняват и ... [+]

Програмата на докторантурата по клинична епидемиология се стреми да предостави академичен опит, който позволява обучението на изследователите с възможност да изпълняват и самостоятелно да ръководят разследващи процеси, които допринасят за развитието на клиничните и здравните грижи.

Като основна дисциплина на клиничната медицина, обучението на лекари в тази област води до генериране или квалифициране на методи, които подкрепят с доказателства и позволяват да се правят прогнози и успешни интервенции от клиничната практика за здравно-болестните процеси.... [-]

Колумбия Bogotá
Януари 2020
Spanish (Colombia)
Задочно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски