Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Nicosia

Академичната степен „доктор по философия“ или PhD може да се придобива в течение на осем или повече години, освен това от студента се изисква написване на дисертация. В повечето случаи наличието на такава степен осигурява на завършилия титла на професор в определена област знания. Докторските програми се предлагат в много различни области.

Кипър има субсидирана и студенти-приятелски висшето образование. Тя има три публични и четири частни университети. Държавните университети са Кипърския университет, Свободния университет на Кипър и Кипър технологичен университет. Страната разполага с международната общност по този начин езиковата бариера не може да бъде предизвикателство за студентите.

Никозия има голяма студентска общност заради многото университети и колежи, които са разположени там. Студентът култура може да се забележи веднага щом земята в този град, но в края на краищата му се дължи на качеството на образованието, предлагани от висшите градски живот.

Университетите и бизнес училищата в Nicosia. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Nicosia тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Доктор по физиотерапия

University of Nicosia
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Запитване на информация Кипър Nicosia + още 1

В физиотерапия програма на Никозия университет предлага д-р; Физикална терапия "(докторска степен по физиотерапия), която е насочена към студенти, които желаят да специализират в изследователски дисциплини на съвременната физиотерапия включително Клинични Биомеханика.

Доктор по хранене и диететика

University of Nicosia
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Запитване на информация Кипър Nicosia + още 1

Притежателите на докторанти ще могат да концептуализират, проектират и изпълняват проекти за генериране на значителни нови знания и / или разбиране. Освен това те ще имат необходимите качества за заетост, които изискват способност да се направят информирани преценки по сложни въпроси в специализирани области и иновации в решаването и разрешаването на проблеми.

Доктор по медицински сестри

University of Nicosia
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Запитване на информация Кипър Nicosia + още 1

Докторска степен в програма за кърмене е качество и цялостна програма за дисертация (PhD), който е на разположение от програмата за медицински сестри за дипломирани магистри Следдипломна студенти ниво, които искат да изследват съвременни и иновативни въпроси пред индустрията в областта на кърменето наука.