Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Las Palmas de Gran Canaria

Програмите за степен доктор или PhD осигуряват най-престижните квалификации, които се предлагат от висши образователни институции. Тези, които притежават такава степен, имат право да се наричат „доктор“ и се признават като експерти в определена област на знания.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Лас Палмас град е деветият по големина в Испания и се намира на Канарските острови. Той разполага с над 300 000 жители и е на Университета в Лас Палмас де Гран Канария.

Университетите и бизнес училищата в Las Palmas de Gran Canaria. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Las Palmas de Gran Canaria тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

докторат по ветеринарна клинични и терапевтични изследвания

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Испания Las Palmas de Gran Canaria

Ветеринарномедицински факултет. Квалификация: доктор по ветеринарна Clinical и терапевтични Research. Тип: докторат. Отрасъл: здравни науки

лекарство и здравословно хранене

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Испания Las Palmas de Gran Canaria

Centro: IUde Sanidad Animal у Seguridad Alimentaria. Titulación: Doctorado ен Sanidad Animal у Seguridad Alimentaria. Tipo: Doctorado. Rama: Sin Especificar. Horas дел Кредито ECTS: 25