HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Санта Круз де Тенерифе

Степента PhD или степен „доктор по философия“ е най-високата степен, която се присъжда в много академични области. Обикновено от студентите тук се изисква подготовка на изследователски проект или написване на докторска дисертация плюс няколко години обучение, след което титулярът се признава като експерт в съответната област на знания.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Университетите и бизнес училищата в Санта Круз де Тенерифе. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Санта Круз де Тенерифе тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Доктор по здравни науки

Universidad de La Laguna
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
испански
Английски
Кампус

Програмата осигурява пълно покриване на основни завършилите докторанти и клинично обучение в различните клонове на здравни науки и науки за живота, които допринасят за: 1) нас ...

Научете повече

Д-р в медицински и фармацевтични науки, развитие и качеството на живот

Universidad de La Laguna
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
испански
Кампус

Докторатът по Медицински и Фармацевтични Науки, Развитие и Качество на Живот е докторска програма на Universidad de La Laguna . Тази научна програма обхваща над 60 изследовате ...

Научете повече