Zdravnoobrazovanie.com

Университети и бизнес училища по цял свят

Академичната степен „доктор по философия“ или PhD може да се придобива в течение на осем или повече години, освен това от студента се изисква написване на дисертация. В повечето случаи наличието на такава степен осигурява на завършилия титла на професор в определена област знания. Докторските програми се предлагат в много различни области.

Търсене на най-добри акредитирани университети, колежи и бизнес училища по цял свят. Филтрирайте по държава, спестявайте време, контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Клинична докторска степен по трудова терапия

George Washington University - School of Medicine and Health Sciences Online
Онлайн обучение Задочно обучение Август 2019 Съединени Американски Щати Washington

Онлайн клиничната докторска степен по трудова терапия е предназначена за лицензирани професионални терапевти, които притежават магистърска степен по всяка област. Програмата ви подготвя да проучвате нови специализации, да разработвате учебна програма за трудова терапия и да ръководите в областта чрез преподаване и практика.

Доктор по обществено здраве

Georgia Southern University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Statesboro

Програмата "Доктор по обществено здраве" (Dr.PH) в Georgia Southern University в Georgia Southern University ще ви подготви да бъдете ефективен професионалист в областта на общественото здраве. Независимо дали сте студент на пълен работен ден или служител на общественото здравеопазване, нашата програма ще ви даде знания, умения и ценности, от които се нуждаете, за да се присъедините към работната сила или да подобрите уменията си и кариерата си.

Следдипломен доктор по медицински практики

Sacred Heart University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 3 years Април 2020 Съединени Американски Щати Fairfield

Програмата за докторанти по медицинска медицинска практика, предлагана от Sacred Heart University, предоставя практическа насоченост на докторското образование с иновации и практически клинични изследвания и стипендии.

Дискотеката в психологията на консултирането

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 7 years Септември 2019 Великобритания Glasgow + още 1

Единствената програма по рода си в Шотландия, DPsych в GCU предлага обширно клинично развитие и обучение, което ви отвежда до ниво на регистрирани консултанти по психология. Работете със сложни групи клиенти и разширявайте приложените си знания.

PhD микроби и биологията на патогените

Queen's University Belfast
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 years Септември 2019 Великобритания Belfast + още 1

Програмата на КИИ клиничната психология (psyd)

California Institute of Integral Studies
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 4 years Септември 2019 Съединени Американски Щати San Francisco + още 1

Програмата PsyD в КИИ е уникален. Разположен в сърцето на Сан Франциско, наша е първият акредитиран университет в Северна Америка да предложи програми, които се свързват прозренията на Western психологията с източната духовност.

д-р по клинична психология

Palacky University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 years Септември 2019 Чехия Olomouc + още 1

Докторска изследване в клинична психология е програма за три години, който може да се учи на пълно или непълно работно време. Тя се фокусира върху научните изследвания и развитието на теоретичните основи на клиничната психология, която цели са за диагностика, лечение и тежи до социалната адаптация на хората с

Доктор по клинична епидемиология

Pontificia Universidad Javeriana
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 5 years Януари 2020 Колумбия Bogotá + още 1

Програмата на докторантурата по клинична епидемиология се стреми да предостави академичен опит, който позволява обучението на изследователите с възможност да изпълняват и самостоятелно да ръководят разследващи процеси, които допринасят за развитието на клиничните и здравните грижи. Като основна дисциплина на клиничната медицина, обучението на лекари в тази област води до генериране или квалифициране на методи, които подкрепят с доказателства и позволяват да се правят прогнози и успешни интервенции от клиничната практика за здравно-болестните процеси.

Доктор по философия (фармацевтични науки) (научни изследвания)

Taylor’s University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 8 years Юни 2019 Малайзия Subang Jaya + още 1

Тази докторска програма по фармацевтични науки осигурява строго научно обучение в редица научни дисциплини, които са от решаващо значение за успеха на съвременните фармацевтични учени във фармацевтичната индустрия, правителството и академичните среди.

Доктор на сестринската практика

Grand Canyon University
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + още 3

Университетската програма за медицински сестри (DNP) на Гранд Каниън ръководи регистрираните медицински сестри, медицинските сестри и лидерите на медицинските сестри в областта на напредналите практики при прилагането на текущите изследвания на практически или системни предизвикателства, за да се постигне положително въздействие.

PhD in Global Health / International Public Health

EUCLID (Euclid University)
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 years Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Washington Гамбия Gambia Online + още 3

Професионална професионална терапия

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Medford + още 1

Програмата за докторанти по трудова медицина (PPOTD) в Tufts подготвя професионалните терапевти да изпълнят водещи роли, които ще окажат въздействие върху хората и групите в обществото и света в области като здраве, функциониране, уелнес и качество на живот. Завършилите програмата ще бъдат подготвени да изпълняват водещи проекти и да разпространяват резултатите. Тази програма може да бъде завършена на пълен или непълен работен ден и изисква общо 8 кредита.

Доктор по лекарства и биоматериали

University of Chemistry and Technology, Prague
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 years Октомври 2019 Чехия Prague + още 1

Подпрограмата „Наркотици и биоматериали” от докторантската програма „Синтез и производство на наркотици” се провежда на три факултета на UCT Prague : Химически технологичен факултет, Факултет по химическо инженерство и Факултет по храните и биохимични технологии.

Клинични докторати

University of Stirling
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 36 - 96 months Септември 2019 Великобритания Stirling + още 1

Нашият клиничен докторат е единственият по рода си в Шотландия, съобразен с нуждите на медицинските сестри, акушерките и съюзническите здравни специалисти. Курсът е насочен към практиката и е предназначен да ви подготви за водещи роли в сектора на здравеопазването.

докторат по храненето

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 6 years Отворено кандидатстване Швеция Zürich + още 1

Това е част от работата на диетолог, че той или тя трябва да извърши насърчаването на здравословни хранителни навици. Тя се отчита в един от видовете на превантивната медицина.