HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Edenkoben

Програмите за степен доктор или PhD осигуряват най-престижните квалификации, които се предлагат от висши образователни институции. Тези, които притежават такава степен, имат право да се наричат „доктор“ и се признават като експерти в определена област на знания.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Университетите и бизнес училищата в Edenkoben. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Edenkoben тук, и се свържете с тях директно!

1 резултата за Магистратура, Edenkoben, Дистанционно обучение Filter

Докторска степен по научни изследвания в клетъчните изследвания

The European Wellness International Institute (EWII)
Докторантура
<
Редовно
<
12 месеца
Английски
Онлайн обучение

Тази програма е предназначена за по-доброто снабдяване на световните собственици на бизнес и предприемачите, които имат желание да се впуснат в доходната индустрия против стар ...

Научете повече