Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

A PhD (доктор по философия) е усъвършенстван степен, че отнема между две и четири години, за да завършите. Приходи тази степен дава възпитаници на знанията и уменията, необходими, за да се развива успешно в избраната от тях област на обучение.

Какво е доктор по ветеринарна медицина? Тази програма е добър избор за тези, които искат да стане ветеринарен лекар. Учебната програма ще разгледа прилагането на стоматологични, медицински, диагностични методи, както и хирургични и терапевтични методи, тъй като те се отнасят до животни. Всяка програма ще варира, но теми изследвани могат да включват домашни и диви домашни любимци, експериментални животни, ветеринарни науки на риба, бозайници и птици, и на общественото здраве и безопасността на храните. Някои програми могат да се фокусират върху агро-хранителна технология и наука, зоотехника и технологии животните продукта, биотехнологиите и храните и храненето науката. Ръце на лаборатории и научни изследвания също са често част от учебната програма.

Налице е съобщено недостиг на ветеринари, така че едно от предимствата на попълването на тази степен е, че тя е доста лесно да си намерят работа. Заплатите на тези специалисти също са доста високи, и това е едно пълноценно кариерата за любителите на животни.

Финансовите изисквания, участващи с лекарство степен ветеринарна ще се различават в зависимост от конкретното училище. Репутацията на училището и продължителността на програмата са основни фактори за разходите, и се свържете директно на училищата е най-добрият начин да разберете такси и обучение.

Докато работи като ветеринарен лекар е най-популярният избор кариера, има много различни области, които завършилите могат да изберат да работят инча Те включват малки животински клиники, големи животински клиники, зоологически градини, екзотични животински клиники, игра резервите, научни изследвания и развитие, безопасност на храните и качество, преподаване, екология, и фармацевтичната промишленост.

Това е бърз и лесен за използване нашата онлайн база данни.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

3 резултата за Ветеринарна медицина Filter

докторат по ветеринарна клинични и терапевтични изследвания

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2020 Испания Лас Палмас де Гран Канария

Ветеринарномедицински факултет. Квалификация: доктор по ветеринарна Clinical и терапевтични Research. Тип: докторат. Отрасъл: здравни науки

лекарство и здравословно хранене

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2020 Испания Лас Палмас де Гран Канария

Centro: IUde Sanidad Animal у Seguridad Alimentaria. Titulación: Doctorado ен Sanidad Animal у Seguridad Alimentaria. Tipo: Doctorado. Rama: Sin Especificar. Horas дел Кредито ECTS: 25

Доктор по ветеринарна медицина

UAEU United Arab Emirates University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 години Август 2020 Обединени Арабски Емиерства Ал Айн + още 1

Степента на доктора на философията (доктор на науките) по животински науки трябва да представлява постигането на високо ниво на научност и постижения в курсовата работа и независимите изследвания. Докторът по философия в областта на животинските науки е предназначен да подготви студентите за кариера, основана на академични изследвания или изследвания. Очаква се завършилите студенти да постигнат отлични резултати в научните изследвания, преподаването, разширението и да се развиват професионално. Независимото и оригинално изследване е важна част от дипломната програма и представлява основа за дипломна работа.