Filter
Докторантура
Великобритания England Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в England

Програмите за степен доктор или PhD осигуряват най-престижните квалификации, които се предлагат от висши образователни институции. Тези, които притежават такава степен, имат право да се наричат „доктор“ и се признават като експерти в определена област на знания.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Университетите и бизнес училищата в England. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в England тук, и се свържете с тях директно!

Научете повече Свиване
Други образователни възможности Великобритания

Резултати

Royal Veterinary College

Правейки р е вълнуващо, предизвикателни и възнаграждаване на опит и формира основата за последващо си научна кариера.Ние разработваме учени ... [+]

Следдипломна изследвания

Правейки р е вълнуващо, предизвикателни и възнаграждаване на опит и формира основата за последващо си научна кариера. Ние разработваме учени, които са способни да работят в интердисциплинарни екипи и които могат да се справят с проблемите на практическото значение за ветеринарната наука.

&nbsp

RVC докторанти имат привилегията да учат от експерти, които произвеждат най-съвременните изследвания в редица теми, които са публикувани в топ академичните списания Нашите служители и студенти идват от цял ​​свят Нашата гледна точка е наистина международно Лондон е с уникално разположение - студенти се възползват от близостта на други международни центрове за върхови постижения в биомедицинските и биологичните науки ... [-]
Великобритания London
Август 2019
Задочно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски