HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Брадфорд

Степента PhD или степен „доктор по философия“ е най-високата степен, която се присъжда в много академични области. Обикновено от студентите тук се изисква подготовка на изследователски проект или написване на докторска дисертация плюс няколко години обучение, след което титулярът се признава като експерт в съответната област на знания.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Bradford има пет висши учебни заведения и наскоро е била похвалена от Ofsted за образованието си постижения. Има и националните медии музей, Bradford Индустриален музей, кипене Hall музей и художествена галерия нарича Bradford една галерия.

Университетите и бизнес училищата в Брадфорд. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Брадфорд тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Докторант (Факултет по здравни изследвания)

University of Bradford
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
<
3&nbsp;-&nbsp;7 години
Английски
Кампус

Ние каним кандидатури от ентусиазирани студенти, които искат да проучат аспекти от практиката, свързани с нашите изследователски клъстери. ...

Научете повече

Доктор по фармация и медицински науки

University of Bradford
Докторантура
<
Редовно
<
3&nbsp;-&nbsp;4 години
Английски
Кампус

Кандидатствайте за изучаване на докторската си степен в Брадфордското училище по фармация и медицински науки, което обхваща мултидисциплинарни изследвания в Центъра за фармаце ...

Научете повече