Сертификатът за контрол на тютюнопушенето в световен мащаб е изцяло онлайн, завършил на непълно работно време програма, предлагана от Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.

Използването на тютюн е най-важната причина за смърт в света, която може да бъде предотвратена, и се предвижда да убие един милиард души през 21-ви век, освен ако не се прилагат ефективни мерки за контрол на тютюна. За да се намали и в крайна сметка да се сложи край на глобалната тежест на причинените от тютюна смъртни случаи и болести, изследователите и специалистите в областта на общественото здравеопазване трябва да разполагат с необходимите технически умения, за да подкрепят ефективното разработване и прилагане на политики.

Общата цел на програмата за сертифициране в "Глобален тютюнев контрол" е да осигури официално образование на научните изследователи и професионалистите в областта на общественото здравеопазване, което им осигурява техническите умения, необходими за разработването и ефективното комуникиране на доказателствата, необходими за подкрепа на ефективната политика за контрол на тютюнопушенето изпълнение.

Програма с обучение на:
  • Английски
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online

Прегледайте още 9 курсове в Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online »

Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
Задочно обучение