Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Сингапур offering law degrees

Ако търсите начин бързо да подобрите уменията си в съответна област и бързо да навлезете в някоя професия, може да се запишете в дипломна програма. Такива програми са достъпни навсякъде по света в различни професионални области и те продължават кратко време.

Singapore (新加坡) е град-държава в Югоизточна Азия. Основана като британска колония търговия през 1819 г., след обявяването на независимост тя се превърна в една част на света "е най-проспериращите страни и се гордее света " най-натоварените пристанище ите. Сингапур има шест национални университети и обикновено се възприемат положително и привлича обменя студенти от всички краища на света.

Law schools and universities for law degrees Сингапур. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Сингапур here.

Резултати Filter

Ниво 3 диплома за холистичен масаж (До 95% финансиране от СДФ)

CSM Academy International
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 месеца Запитване на информация Сингапур Singapore + още 1

Тази диплома има за цел да ви предостави разбиране за системите на човешкото тяло, произхода и ползите от холистичния масаж и други допълващи терапии, извършване на масаж на цялото тяло в рамките на срока на действие на индустрията и маркетингови стратегии.

Ниво 3 диплома по анатомия и физиология

CSM Academy International
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 месеца Запитване на информация Сингапур Singapore + още 1

Тази диплома има за цел да ви даде здраво разбиране на структурите и системите на човешкото тяло, тъй като дипломата по анатомия и физиология е основата, на която се основават всички други награди за допълване, красота и спортна терапия.

Разширена диплома по биомедицинска наука

CSM Academy International
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 8 - 12 месеца Запитване на информация Сингапур Singapore + още 1

Програмата за напреднали дипломи по биомедицинска наука е разработена по такъв начин, че студентите да се възползват от най-съвременните знания и умения, критично мислене и фокусирано обучение върху иновациите и дизайнерското мислене, което ще бъде от полза за съществуващите и нововъзникващите биомедицинските индустрии в Сингапур, по-широк азиатски пазар и извън него.

Диплома по биомедицинска наука

CSM Academy International
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 8 - 12 месеца Запитване на информация Сингапур Singapore + още 1

Програмата Диплома по биомедицинска наука е разработена по такъв начин, че студентите ще се възползват от най-съвременните знания и умения, критичното мислене и фокусираното обучение по новаторски и дизайнерски мислене, което ще бъде от полза за съществуващите и нововъзникващите биомедицинските индустрии в Сингапур, по-широк азиатски пазар и извън него.

WSQ диплома за завършване на клинични изследвания

CSM Academy International
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 4 месеца Отворено кандидатстване Сингапур Singapore

Дипломата за завършване на WSQ включва задълбочен анализ на изследователския метод и по-нататъшно проучване на управлението на клиничните изследвания.

WSQ специалист диплома по клинични изследвания

CSM Academy International
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 4 месеца Отворено кандидатстване Сингапур Singapore

Специализираната диплома по клинични изследвания на WSQ включва възможността за провеждане на учебен проект, основан на работа, за прилагане на техните умения и знания в работата им.

WSQ диплома по клинични изследвания

CSM Academy International
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 6 месеца Отворено кандидатстване Сингапур Singapore

Дипломата WSQ в клиничните изследвания осигурява на обучаваните отлична основа за напредване на обучението.

диплома по когнитивна поведенческа поведение

City Colleges - Online Learning
Онлайн обучение Редовно обучение 10 седмици Запитване на информация Република Ирландия Ireland Online Великобритания UK Online Съединени Американски Щати USA Online Австралия Australia Online Канада Canada Online Германия Germany Online Франция France Online Сингапур Singapore Online Обединени Арабски Емиерства United Arab Emirates Online Италия Italy Online Dublin + още 19

Този курс представя студент с звук - и практика, насочена - въведение в този модерен и основан на доказателства подход за лечение на различни психологически проблеми. CBT (както често се нарича) има за цел да проучи и предизвикателство клиенти с начина, ...

диплома в Аба (аутизъм изследвания)

City Colleges - Online Learning
Онлайн обучение Редовно обучение Запитване на информация Република Ирландия Ireland Online Великобритания UK Online Съединени Американски Щати USA Online Австралия Australia Online Канада Canada Online Германия Germany Online Франция France Online Сингапур Singapore Online Обединени Арабски Емиерства United Arab Emirates Online Италия Italy Online Dublin + още 18

Целта на този курс е да даде на студентите разбиране на практическите приложения на принципите на Applied поведение анализ (ABA) се обръща специално внимание на хората с аутизъм, интелектуална и увреждания на развитието ...

диплома по биомедицински науки (издадена от Института за развитие управление на Сингапур)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 6 - 12 месеца Август 2020 Сингапур Singapore + още 1

Дипломата по програма Медикобиологични науки има за цел да насърчи възможностите за влизане в науката индустрия живот. и като път за студенти, за да се впуснат в по-нататъшно професионално развитие и е особено подходящ за ...