Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Сингапур offering law degrees

Ако нямате възможност да инвестирате пари и време за придобиване на пълноценна академична степен, може да изберете вариант на диплома и да се запишете в дипломна програма. Такива програми добре стават за тези, които имат завършено средно образование или имат желание бързо да променят или да започнат кариера.

Сингапур, официално Република Сингапур, е Югоизточна Азия остров град-държава от южния край на Малайския полуостров, 137 км северно от екватора. Редица чуждестранни университети, бизнес-училища и специализирани институти също настройка на азиатските си кампуси в Сингапур. Сингапур е една от най-безопасните големите градове в света, като почти всяка мярка.

Law schools and universities for law degrees Сингапур. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Сингапур here.

Резултати Filter

Ниво 3 диплома за холистичен масаж (До 95% финансиране от СДФ)

CSM Academy International
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 месеца Запитване на информация Сингапур Singapore + още 1

Тази диплома има за цел да ви предостави разбиране за системите на човешкото тяло, произхода и ползите от холистичния масаж и други допълващи терапии, извършване на масаж на цялото тяло в рамките на срока на действие на индустрията и маркетингови стратегии.

Ниво 3 диплома по анатомия и физиология

CSM Academy International
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 месеца Запитване на информация Сингапур Singapore + още 1

Тази диплома има за цел да ви даде здраво разбиране на структурите и системите на човешкото тяло, тъй като дипломата по анатомия и физиология е основата, на която се основават всички други награди за допълване, красота и спортна терапия.

Разширена диплома по биомедицинска наука

CSM Academy International
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 8 - 12 месеца Запитване на информация Сингапур Singapore + още 1

Програмата за напреднали дипломи по биомедицинска наука е разработена по такъв начин, че студентите да се възползват от най-съвременните знания и умения, критично мислене и фокусирано обучение върху иновациите и дизайнерското мислене, което ще бъде от полза за съществуващите и нововъзникващите биомедицинските индустрии в Сингапур, по-широк азиатски пазар и извън него.

Диплома по биомедицинска наука

CSM Academy International
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 8 - 12 месеца Запитване на информация Сингапур Singapore + още 1

Програмата Диплома по биомедицинска наука е разработена по такъв начин, че студентите ще се възползват от най-съвременните знания и умения, критичното мислене и фокусираното обучение по новаторски и дизайнерски мислене, което ще бъде от полза за съществуващите и нововъзникващите биомедицинските индустрии в Сингапур, по-широк азиатски пазар и извън него.

WSQ диплома за завършване на клинични изследвания

CSM Academy International
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 4 месеца Отворено кандидатстване Сингапур Singapore

Дипломата за завършване на WSQ включва задълбочен анализ на изследователския метод и по-нататъшно проучване на управлението на клиничните изследвания.

WSQ специалист диплома по клинични изследвания

CSM Academy International
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 4 месеца Отворено кандидатстване Сингапур Singapore

Специализираната диплома по клинични изследвания на WSQ включва възможността за провеждане на учебен проект, основан на работа, за прилагане на техните умения и знания в работата им.

WSQ диплома по клинични изследвания

CSM Academy International
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 6 месеца Отворено кандидатстване Сингапур Singapore

Дипломата WSQ в клиничните изследвания осигурява на обучаваните отлична основа за напредване на обучението.

диплома по биомедицински науки (издадена от Института за развитие управление на Сингапур)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 6 - 12 месеца Август 2020 Сингапур Singapore + още 1

Дипломата по програма Медикобиологични науки има за цел да насърчи възможностите за влизане в науката индустрия живот. и като път за студенти, за да се впуснат в по-нататъшно професионално развитие и е особено подходящ за ...