Filter
Диплома
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Когато човек иска да въведете нова кариера поле или придобият професионални умения, програма диплома може да бъде правилният избор. Студентите често се научат основите, които подготвят ги да си намерят работа веднага, или да започнете да напреднала степен.

Какво е диплома в медицинската наука? Тази програма обхваща фундаменталните основи, които осигуряват солидна трамплин към бъдещите кариери. Курсовата в тази степен може да включва класове като биомедицински изследвания, клетъчна биология и анатомия на човека. Всеки курс на обучение могат да бъдат проектирани да се поберат на индивидуалните потребности в зависимост от това, което поле студентът би искал да се окажете инча Освен шивашки степента на индивида с различни избираеми и стажове, студентите често са в състояние да установи, специалност в областта на медицинската наука.

Завършващите със степен на медицинската наука показва, специализанти училища и мениджърите на високо ниво на посвещение.С диплома в тази област на обучение е много щателен да се постигне, учениците трябва да са готови да отделят много от своето време и енергия, за да им за училище. Този ангажимент към науката се отплаща с ентусиазирани и научиха медицински учени са много търсени в полето за кариера.

Разходите за придобиване на висше образование в тази област, не може лесно да се усредняват. Разходи се различават значително в зависимост от местоположението на институцията, продължителността на програмата, както и самото училище. Свържете се с отдела за прием на избрания училището за повече информация.

Медицински учен обяви за работа непрекъснато се появяват навсякъде по света. С такова високо търсене на квалифицирани висшисти, студенти могат да очакват по-висока от средната заплата. Тези с диплома в медицинската наука намерите кариера най-често като изследователи в медицински или фармацевтични лаборатории, въпреки че мнозина избират да продължат образованието си.Военните често наема медицински учени, и може да има и други държавни работни места, както и.

Ако търсите да преследва кариера в медицински или медицинските науки професия, спечелил диплома в медицинската наука е отлично място да започнете. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

Научете повече Свиване

1 резултата за Медицинска наука

CDI College

Асистентната дипломна програма по медицинска лаборатория на CDI College съчетава теоретично проучване и практическо обучение, за да подготви студентите да намерят работа ... [+]

Асистентната дипломна програма по медицинска лаборатория на CDI College съчетава теоретично проучване и практическо обучение, за да подготви студентите да намерят работа в медицинска лаборатория.

Тази програма обхваща широк спектър от теми, включително медицинска терминология, клинични лабораторни практики, анатомия, физиология, лабораторна математика, биология и химия. Студентите ще получат и широко разбиране за лабораторната микробиология и хематологията. Освен това студентите ще научат за процедурите за безопасност, етичното поведение и законодателството, свързано с тази професия. Преди завършване на курса студентите трябва да завършат клинично разположение в лабораторни условия извън кампуса.... [-]

Канада Бърнаби
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
100 часове
Кампус
Научете повече на английски