Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Диплома програми се предлагат от много колежи и университети и могат да бъдат на разположение на различни нива на обучение. Те обикновено са фокусирани курсове на обучение в дадени области, и може да бъде използвана за придобиване на допълнителни професионални квалификации или да преследва по-напреднали изследвания.

Какво е диплома по медицина? Програми Типично медицина дипломни са проектирани да осигуряват студентите по медицина с предпоставка знания или за осигуряване на студенти по медицина или завършили с допълнителна, специализирана експертиза. Една обща диплома по медицина обикновено ще включва фундаментални курсове по анатомия, биология, клетъчна биология и основни клинични умения. Фокусирани проучвания дипломни могат да се концентрират върху конкретни области като клиничната медицина, хирургия или по-възрастен медицина.

A диплома по медицина може да даде на студентите знания и да се съсредоточи, за да продължат своите медицински проучвания. Тя също може да се осигури по-високо ниво на специализация за тези, които вече са завършили медицински курс на обучение.

Колко диплома по медицина ще струва варира значително в зависимост от местоположението и вида на конкретната програма. За да се изчисли очакваното си разходи, най-добре е да се свържете с представител на институцията, предлагаща програма.

Дипломи в медицината обикновено са преследвани от студенти, чиято цел е да практикува медицина. Получаването на такава диплома може да подобри вашите медицински умения и ще ви позволи да въведете специализирана сфера. Дипломи също могат да бъдат полезни за студентите, които желаят да се съсредоточи върху медицинските изследвания, здравеопазване администрация или фармацевтична дейност. Студентите трябва да са наясно, че изискванията за практикуване на медицина се различават от страна в страна, както и квалификацията дарени с диплома по медицина-вероятно ще се различават и. Ако искате да работите в сродна биомедицинска поле, диплома по медицина може да подобри знанията си и се класирате за напредък.

Много университети в целия свят предлагат дипломи в областта на медицината, заедно с възможности за дистанционно обучение.За да научите повече за преследването си диплома, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

 

6 резултата за Медицина Filter

Ниво 3 диплома по анатомия и физиология

CSM Academy International
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 месеца Запитване на информация Сингапур

Тази диплома има за цел да ви даде здраво разбиране на структурите и системите на човешкото тяло, тъй като дипломата по анатомия и физиология е основата, на която се основават всички други награди за допълване, красота и спортна терапия.

следдипломна диплома по инфекциозни болести

University of London International Programmes
Онлайн обучение Редовно обучение 2 - 5 години Запитване на информация Великобритания Великобритания онлайн

Тази програма за дистанционно обучение осигурява по-широко разбиране на инфекциозни заболявания чрез основните модули в биостатистика и епидемиология и биологията и контрол на заразни болести, които се вземат от всички ученици, заедно с последващите възможности за специализирано обучение в областите на собствен избор на ученика ,

следдипломна диплома по епидемиология

University of London International Programmes
Онлайн обучение Редовно обучение 2 - 5 години Август 2020 Великобритания Великобритания онлайн

Тези програми осигуряват епидемиология обучение за професионалисти в академични отдели, научни звена или в здравните услуги. Те са подходящи за тези, които се стреми към кариера в областта на епидемиологията на научните изследвания, на академичните среди и в други сфери на здравеопазването и други здравни специалисти.

Анатомични науки (Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Онлайн обучение)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Онлайн обучение Задочно обучение 12 - 48 месеца Запитване на информация Великобритания Единбург

Този следдипломен сертификат и диплома е уникална възможност за студенти, които искат да проучат аспекти на човешката анатомия чрез гъвкавостта на онлайн дистанционно обучение.

Диплома в асистента по медицинска лаборатория

CDI College
Кампус Редовно обучение 100 часове Септември 2020 Канада Бърнаби

Асистентната дипломна програма по медицинска лаборатория на CDI College съчетава теоретично проучване и практическо обучение, за да подготви студентите да намерят работа в медицинска лаборатория.

PG Дифузия на инфекцията

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Колчестър

Нашата следдипломна диплома по инфекциозния контрол е усъвършенствана квалификация, предназначена да подготви медицинските сестри и други специалисти в областта на здравеопазването с цялостно разбиране на контрола и превенцията на инфекциозните заболявания в болничната, социалната и социалната среда. Курсът разглежда ключови области, включително микробиология, имунология, обществено здраве и контрол на заразните болести.