Filter
Диплома
Южноафриканска Република Johannesburg Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Ако нямате възможност да инвестирате пари и време за придобиване на пълноценна академична степен, може да изберете вариант на диплома и да се запишете в дипломна програма. Такива програми добре стават за тези, които имат завършено средно образование или имат желание бързо да променят или да започнат кариера.

Областите на медицината се занимават с диагностициране, предотвратяване и лечение на човешки заболявания и наранявания. Медицинските студенти се научават да лекуват и се грижат за болните хора, използвайки задълбочените си познания за човешкото тяло и теми като фармацевтичната и хирургическата.

Една страна, разположена на южния край на Африка, Южна Африка, има богата култура, която ти никога няма да получи достатъчно от време на турне или учат тук. Езиците тук включват африканер и английски език, както и холандски. В колежа живот на по-голямата южноафриканска университет, Университета в Йоханесбург или друг университет ще бъде против разпенващ. Ще се влюбите взаимодействаме с Bantus тук и тропически климат на региона.

Йоханесбург е най-големият източник на злато и диаманти в Южна Африка. Той е в основата на Конституционния съд на Южна Африка и е най-големият и богат град в провинция Гаутенг. Той е дом на университета в Йоханесбург.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Медицина, Johannesburg

Степени
Място
Южноафриканска Република
Johannesburg
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Johannesburg

Централният целта на национална диплома по микробиология е да се разработи завършили студенти, които могат да докажат, фокусиран знания и умения по микробиология. ... [+]

Дорнфонтейн CAMPUS

Централният целта на национална диплома по микробиология е да се разработи завършили студенти, които могат да докажат, фокусиран знания и умения по микробиология. Поради това програмата се фокусира централно за оборудване на студенти с един по-задълбочен и специализирани знания на общите принципи и практически умения, приложими за микробиология индустрия. Като част от проучването на диплома, и в сътрудничество със съответните институции на работното място / органи / организации, студенти също са изложени на съответния света на труда, за да се натрупа опит в прилагане на придобитите знания и практически умения в контекста на работното място. Обучението и опит на работното място се даде възможност на успешните студенти за достъп до редица възможности за професионално развитие и заетостта, свързани с аналитичните им специализация.... [-]

Южноафриканска Република Johannesburg
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски