Filter
Диплома
Южноафриканска Република Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Ако нямате възможност да инвестирате пари и време за придобиване на пълноценна академична степен, може да изберете вариант на диплома и да се запишете в дипломна програма. Такива програми добре стават за тези, които имат завършено средно образование или имат желание бързо да променят или да започнат кариера.

Областите на медицината се занимават с диагностициране, предотвратяване и лечение на човешки заболявания и наранявания. Медицинските студенти се научават да лекуват и се грижат за болните хора, използвайки задълбочените си познания за човешкото тяло и теми като фармацевтичната и хирургическата.

Южна Африка, официално Република Южна Африка, е държава, разположена в южната част на Африка. Тя е разделена на девет провинции. Южна Африка не е само полага началото, той се е фантастична дестинация, богата на култура, флора и фауна и история.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Медицина, Южноафриканска Република

Степени
Място
Южноафриканска Република
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Johannesburg

Централният целта на национална диплома по микробиология е да се разработи завършили студенти, които могат да докажат, фокусиран знания и умения по микробиология. ... [+]

Дорнфонтейн CAMPUS

Централният целта на национална диплома по микробиология е да се разработи завършили студенти, които могат да докажат, фокусиран знания и умения по микробиология. Поради това програмата се фокусира централно за оборудване на студенти с един по-задълбочен и специализирани знания на общите принципи и практически умения, приложими за микробиология индустрия. Като част от проучването на диплома, и в сътрудничество със съответните институции на работното място / органи / организации, студенти също са изложени на съответния света на труда, за да се натрупа опит в прилагане на придобитите знания и практически умения в контекста на работното място. Обучението и опит на работното място се даде възможност на успешните студенти за достъп до редица възможности за професионално развитие и заетостта, свързани с аналитичните им специализация.... [-]

Южноафриканска Република Johannesburg
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски