Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Канада offering law degrees

Ако искате да допълните кариерата си или да повишите нивото на образованието си, можете да се запишете в дипломна програма. Дипломните програми осигуряват на студентите възможност да придобият опит и квалификация начално равнище и да се подготвят за някоя кариера. Тези програми обикновено продължават кратко време.

Ако си мислиш за всяка система на висшето образование, което ще се отрази на живота си положително, докато ви дава практически знания и умения, а след това Канада "и образователната система е това, което ви трябва. Пътуване до Канада за вашето образование ще ви накара да оцените творчеството и иновациите на преподавателите в тези институции за висше обучение.

Law schools and universities for law degrees Канада. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Канада here.

Резултати Filter

Диплома по акупунктура

Reeves College
Кампус Редовно обучение 99 седмици Септември 2019 Канада Edmonton

Поради нарастващия интерес към естественото здраве и човешката дълголетие, широката общественост проявява по-голяма информираност в областта на естествената и холистичната медицина, и по-специално традиционната китайска медицина и акупунктурата. В действителност много от разширените планове за здравни ползи вече признават легитимността на тези дисциплини и не само насочват клиентите си, но също така плащат за ползването на услугите на квалифицирани практикуващи. Нашата програма е предназначена да отговори на нуждите на здравните специалисти, които желаят да разширят своите знания, за да увеличат своята клиентела, акупунктуристи от други провинции и държави, които желаят да продължат образованието си в Алберта, и лица, които са напълно нови в областта, но имат истински интерес към акупунктурата.

Диплома в асистента по медицинска лаборатория

Vancouver Career College
Кампус Редовно обучение 51 седмици Септември 2019 Канада Surrey

Дипломираната медицинска лабораторна дипломна програма във Vancouver Career College съчетава теоретично проучване и практическо обучение, за да подготви студентите да намерят работа в медицинска лаборатория.

Post Graduate Diploma в храненето, здравеопазването и спорта

Academy Of Applied Pharmaceutical Sciences (AAPS)
Кампус Редовно обучение 40 седмици Запитване на информация Канада Toronto

Тази програма е разработена, за да даде на студентите с разбиране на основната храна, планирането на здравословното хранене, както и ролята на храната в тялото, фитнес, здраве и болест. Тя подчертава също така научните основи на храненето и обмяната на веществата през целия живот.

Диплома за следдипломна квалификация в практиката за сестрински грижи

Gateway College
Кампус Редовно обучение 45 седмици Януари 2020 Канада Vancouver

Тази 45-седмична диплома за следдипломна квалификация по програма за сестрински грижи е предназначена да подготви медицинските сестри с международно образование (IENs) да се адаптират към канадското здравеопазване, като съчетават теория и умения въз основа на началните нива на компетентност за регистрирани медицински сестри (RNs), лицензирани практически сестри ( LPNs), Обхват на практиката и Етичен кодекс.

Диплома по кинезиология

College of the Rockies
Кампус 2 години Септември 2019 Канада Cranbrook

Кинезиологията (понякога наричана човешка кинетика) е изследването на човешкото тяло в движение. Независимо дали се интересувате от човешкото движение на клетъчно ниво или от социалното ниво или от нещо друго между другото, кинезиологията е разрастваща се област, която предлага разнообразие от кариери и възможности за образование.

PG диплома по управление на здравеопазването и лидерство - CIQ, Великобритания

Westford University College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 10 седмици Отворено кандидатстване Обединени Арабски Емиерства Sharjah United Arab Emirates Online Нигерия Lagos Южноафриканска Република Cape Town Кувейт Kuwait City Саудитска Арабия Riyadh Johannesburg Dammam Бахрейн Bahrain Online Гана Accra Канада Toronto Dubai Canada Online Малайзия Malaysia Online Йордания Amman Великобритания UK Online + още 27

Качественото здравеопазване е от решаващо значение за благосъстоянието на нацията и е важно да има организации, които са склонни да се измерват срещу международните стандарти. Курсовете имат за цел да предоставят на медицинските специалисти необходимите знания и умения, за да бъдат ефективен мениджър в сектора на здравеопазването, с разбиране за външния контекст, в който работят организациите на здравеопазването, как се управляват, и аналитичните техники, които могат да бъдат приложени към процесите на вземане на решения в рамките на здравния сектор.

Diploma in Occupational Therapy Assistant/Physiotherapy Assistant

Sault College
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Канада Sault Ste. Marie

Диплома за служител в услугите за развитие

Fanshawe College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Канада London Simcoe Saint Thomas Woodstock + още 4

Смятате ли, че положителното и пряко въздействие върху живота на хората с увреждания на развитието е кариера, която си струва да се преследва? Търсите лично и професионално удовлетворение ежедневно? Ако е така, програмата Fanshawe's Developmental Services Worker (DSW) ще ви насочи към вашите цели.

Диплома в областта на фармацевтичния техник

CDI College
Кампус Редовно обучение 100 часове Септември 2019 Канада Burnaby Edmonton + още 1

Тази всеобхватна програма подготвя физическите лица да придобият умения в уменията и теоретичните познания, необходими за влизане в аптечната среда като техник по фармация.

Диплома по Оптика за дозиране

Stenberg College
Кампус Редовно обучение 55 седмици Октомври 2019 Канада Surrey

Ако сте съсредоточени върху клиентите, организирани, ентусиазирани и искате да работите като част от екип от здравни специалисти, помислете за кариера като опитен оптик. Stenberg College подготвя студентите да станат оптици, които помагат на хората да видят и да видят най-доброто от себе си. Тази програма подготвя студентите да завършат успешно националния лицензионен изпит.

аптека асистент

triOS College
Кампус Редовно обучение 26 - 32 седмици Септември 2019 Канада Mississauga Windsor Toronto Scarborough Oshawa London Kitchener Hamilton Brampton + още 8

Целта на програмата е да подготви студентите с необходимите умения и академични знания за по-ниски длъжности в аптеки, както и фармацевтични компании. Тази програма предлага преглед на теорията, принципите и практиките на асистента Аптека.

Практически Nursing

College Boreal
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Канада Sudbury Hearst Kapuskasing Timmins Toronto Temiscaming Temiskaming Shores Windsor Niagara Falls North Bay + още 9

Тази програма позволява на ученика или студента да получи необходимата подготовка за осигуряване на медицински грижи за разнообразна клиентела, промяна и мултикултурен в различни здравни организации. Фокусът е върху насърчаването, поддържане и възстановяване на здравето е физическо лице, група или общност. Дипломиране евентуално подготви ли се регистрирате за изпита за лицензиране, одобрен от колегиума на медицинските сестри на Онтарио (CNO) да стане лицензиран практически сестра или лицензиран практическа медицинска сестра.

диплома по дентална хигиена програма

APLUS Institute
Кампус Редовно обучение 18 месеца Запитване на информация Канада Toronto

Aplus институт е една от водещите частни зъбна хигиена колежи в Торонто (Канада), създаден през 1996 г., регистрирани в Министерството на обучение, колежи и университети по Закона за частната Кариера колежи, 2005.

Регистрирана масажна терапия

Canadian College Of Massage & Hydrotherapy
Кампус Редовно обучение 21 месеца Запитване на информация Канада Toronto New Westminster Victoria Cambridge Halifax Regional Municipality + още 4

Нашата известна MT програма се доставя след 21 месеца. Тази опция осигурява на студентите, записани в тази програма, "летна почивка" между първата и втората година. Това позволява малко повече време, което може да се използва за опресняване и интегриране на знания и умения, научени досега.

диплома за акупунктура

Pacific Rim College
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Канада Victoria

Дипломата на Акупунктурата е програма, 3-годишно (6 семестъра), че дълбоко изследва теоретичните и клинични концепции за акупунктура и Източна Медицина.