Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Канада offering law degrees

Ако нямате възможност да инвестирате пари и време за придобиване на пълноценна академична степен, може да изберете вариант на диплома и да се запишете в дипломна програма. Такива програми добре стават за тези, които имат завършено средно образование или имат желание бързо да променят или да започнат кариера.

Ако си мислиш за всяка система на висшето образование, което ще се отрази на живота си положително, докато ви дава практически знания и умения, а след това Канада "и образователната система е това, което ви трябва. Пътуване до Канада за вашето образование ще ви накара да оцените творчеството и иновациите на преподавателите в тези институции за висше обучение.

Surrey, е град, където може да се намери броя на дипломни и специалности, които се отнася до науки, изкуство, здраве, бизнес и умения, курсове за обучение на студентите. Висшето образование е добре, предоставена от многобройните центрове за обучение, като например, Kwantelen Политехническия университет и други колежи, които със сигурност са имали въздействие върху общността.

Law schools and universities for law degrees Канада. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Канада here.

Резултати Filter

Година на стоматолога 1

CDI College
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Канада Surrey

Програмата Denturist на CDI College е една от трите програми в Канада, одобрени от Denturist Association of Canada и единствената програма, акредитирана в Британска Колумбия.

Диплома по ветеринарна медицинска помощ

CDI College
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Канада Richmond Surrey

Ветеринарната програма за здравни грижи в областта на ветеринарната медицина ще ви предостави изчерпателна основа на знанията и прилаганите ветеринарни практики и напълно ще ви подготви да осигурите голям брой клинични и административни услуги в редица заведения за грижа за животните.

Диплома по регистрирана масажна терапия

CDI College
Кампус Септември 2019 Канада Surrey

Тази програма отговаря на компетенциите, изброени от Колежа на масажните терапевти от Профил на професионалната компетентност BC (CTMBC). Като завършил сте, ще сте готови да напишете регистрационните изпити на CMTBC.

Диплома по практическо сестринство

CDI College
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Канада Surrey Richmond

Програмата запознава студентите с основните задължения и отговорности на практическа медицинска сестра. Учебната програма следва стандартите, определени от Колежа на лицензираните практически медицински сестри в Британска Колумбия (CLPNBC). Студентите се обучават както в холистични, така и в клинични практики.

Диплома по здравен асистент

CDI College
Кампус Редовно обучение 100 часове Септември 2019 Канада Richmond Surrey + още 1

Асистентите по здравеопазване осигуряват безценна подкрепа за здравната индустрия, като се грижат за пациенти с физически или психически проблеми, които живеят в постоянна или временна домашна помощ.

Диплома в асистента по фармация

Vancouver Career College
Кампус Редовно обучение 31 седмици Септември 2019 Канада Surrey

Vancouver Career College програма за диплома за асистент по фармация на Vancouver Career College ще Ви даде инструментите, от които се нуждаете, за да влезете в тази изключително ценна роля. Тази програма обучава студентите да работят както в общинските, така и в болничните аптеки.

Диплома в асистента по медицинска лаборатория

Vancouver Career College
Кампус Редовно обучение 51 седмици Септември 2019 Канада Surrey

Дипломираната медицинска лабораторна дипломна програма във Vancouver Career College съчетава теоретично проучване и практическо обучение, за да подготви студентите да намерят работа в медицинска лаборатория.

Диплома в помощник на медицинската служба

Vancouver Career College
Кампус Редовно обучение 32 седмици Септември 2019 Канада Vancouver Surrey Abbotsford Kelowna + още 3

Работете в сърцето на бързо развиващата се индустрия на здравеопазването като помощник в медицинската служба с дипломна програма Vancouver Career College . Студентите в помощната програма на Медицинската служба ще научат всички аспекти на управлението на медицинска служба от административни до технически умения.