Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Канада offering law degrees

Ако искате да допълните кариерата си или да повишите нивото на образованието си, можете да се запишете в дипломна програма. Дипломните програми осигуряват на студентите възможност да придобият опит и квалификация начално равнище и да се подготвят за някоя кариера. Тези програми обикновено продължават кратко време.

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

Law schools and universities for law degrees Канада. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Канада here.

Резултати Filter

Регистрирана масажна терапия

Canadian College Of Massage & Hydrotherapy
Кампус Редовно обучение 21 месеца Запитване на информация Канада Toronto New Westminster Victoria Cambridge Halifax Regional Municipality + още 4

Нашата известна MT програма се доставя след 21 месеца. Тази опция осигурява на студентите, записани в тази програма, "летна почивка" между първата и втората година. Това позволява малко повече време, което може да се използва за опресняване и интегриране на знания и умения, научени досега.

диплома за цялостен хранене

Pacific Rim College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Септември 2019 Канада Victoria + още 1

Дипломата на Холистичният Nutrition е програма, 3-годишно (6 семестъра), който изследва използването на храни за поддържане на здравето и за лечение на заболявания. Това, най-изчерпателната програма на холистичното хранене в Канада, се състои от теоретични и практически курсове и включва готварски и клинични курсове.

диплома за фитотерапия

Pacific Rim College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 години Септември 2019 Канада Victoria + още 1

Дипломата на Фитотерапия е програма, 3-годишно (6 семестъра), който изследва лекарствени употреби на Северна Америка и Европа билки. Студентите изучават както традиционните знания за билкови лекарства - това, което се предава през различни световни традиции през вековете, и съвременните научни знания.

диплома за акупунктура и ориенталска медицина

Pacific Rim College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 години Септември 2019 Канада Victoria + още 1

Дипломата на акупунктура и Източна Медицина е програма, 4-годишно (8 семестъра), че дълбоко изследва теоретичните и клинични концепции за акупунктура и Източна Медицина

диплома за акупунктура

Pacific Rim College
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Канада Victoria

Дипломата на Акупунктурата е програма, 3-годишно (6 семестъра), че дълбоко изследва теоретичните и клинични концепции за акупунктура и Източна Медицина.

Диплома в областта на фармацевтичния техник

Stenberg College
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 43 седмици Запитване на информация Канада Surrey

Програмата за фармацевтичен техник на Stenberg College ще ви подготви за кариерата на техник по фармация в болничните и общинските аптеки. От 1999 г. насам Стенберг предлага тази програма с официални връзки със здравните власти в Британска Колумбия и Алберта.

Диплома за помощник по здравеопазване за обучаващи се в ППО

Stenberg College
Кампус Редовно обучение 42 седмици Запитване на информация Канада Surrey

Помощникът по здравни грижи на Стенберг за програмата ESL Learners има за цел да даде възможност на студентите да развият знанията, уменията и нагласите, необходими за ефективното функциониране на грижите за първа линия и уважаваните членове на здравния екип в обстановката в общността и заведенията.

Диплома по практическо сестринство

Stenberg College
Кампус Редовно обучение 74 седмици Октомври 2019 Канада Surrey

Практическото сестринство е втората по големина сестринска група в Канада. Практичните медицински сестри осигуряват грижи като част от екип за първична медицинска помощ и работят в обществени и частни съоръжения. Вие ще бъдете ценен член на екипа, квалифициран да администрирате лекарства, да оценявате и наблюдавате пациентите, да подпомагате рехабилитационните дейности, да обучавате клиентите по отношение на здравните проблеми и др.

Диплома по Оптика за дозиране

Stenberg College
Кампус Редовно обучение 55 седмици Октомври 2019 Канада Surrey

Ако сте съсредоточени върху клиентите, организирани, ентусиазирани и искате да работите като част от екип от здравни специалисти, помислете за кариера като опитен оптик. Stenberg College подготвя студентите да станат оптици, които помагат на хората да видят и да видят най-доброто от себе си. Тази програма подготвя студентите да завършат успешно националния лицензионен изпит.

Диплома в помощник на медицинската служба

Stenberg College
Кампус Редовно обучение 32 седмици Октомври 2019 Канада Surrey

Асистентите в медицинските кабинети изпълняват разнообразни административни и клинични задачи, за да ръководят леко медицинските служби. Типичните задължения включват измерване на жизнените показатели, подготовка на пациенти за физически изпити, подпомагане на педиатри с деца, подготовка на хирургични подноси, извършване на фактуриране и счетоводство, работа с диаграми и данни за пациенти и организиране на болнични допускания и лабораторни услуги.

Диплома по здравен асистент

Stenberg College
Кампус Редовно обучение 42 седмици Запитване на информация Канада Surrey

Асистентите по здравеопазване оказват подкрепа на възрастните хора и им помагат да поддържат ниво на независимост, като същевременно облекчават болката и подобряват качеството на живота си. Ще се грижите за хора с намалени способности за самоподдържане и ще насърчавате и поддържате независимостта и доверието на клиента.

Диплома по ветеринарна медицинска помощ

CDI College
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Канада Richmond Surrey

Ветеринарната програма за здравни грижи в областта на ветеринарната медицина ще ви предостави изчерпателна основа на знанията и прилаганите ветеринарни практики и напълно ще ви подготви да осигурите голям брой клинични и административни услуги в редица заведения за грижа за животните.

Диплома в асистента по фармация

CDI College
Кампус Редовно обучение 45 седмици Септември 2019 Канада Toronto Calgary Scarborough Mississauga Burnaby Red Deer Edmonton + още 6

Получете офис, канцеларски и медицински умения, от които се нуждаете, за да осигурите необходимата подкрепа, необходима на фармацевтите, в програмата на асистента по фармация в CDI College .

Диплома по практическо сестринство

CDI College
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Канада Surrey Richmond

Програмата запознава студентите с основните задължения и отговорности на практическа медицинска сестра. Учебната програма следва стандартите, определени от Колежа на лицензираните практически медицински сестри в Британска Колумбия (CLPNBC). Студентите се обучават както в холистични, така и в клинични практики.

Диплома по здравен асистент

CDI College
Кампус Редовно обучение 100 часове Септември 2019 Канада Richmond Surrey + още 1

Асистентите по здравеопазване осигуряват безценна подкрепа за здравната индустрия, като се грижат за пациенти с физически или психически проблеми, които живеят в постоянна или временна домашна помощ.