Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Република Ирландия

Ако искате да допълните кариерата си или да повишите нивото на образованието си, можете да се запишете в дипломна програма. Дипломните програми осигуряват на студентите възможност да придобият опит и квалификация начално равнище и да се подготвят за някоя кариера. Тези програми обикновено продължават кратко време.

Справяне с държавните университети е далеч от оптимална опция. Частни училища предоставят много по-добра помощ в опита си дистанционно обучение. Няколко онлайн университет равенства учители и ученици на големи разстояния от всички краища на света. Това значително увеличава разнообразието в класната стая, дистанционно обучение и произвежда предизвикателна разговор между тези от изключително различни общности, региони и далечни култури.

Ирландия напоследък въведе закон, който мандатите всички студенти учат висше образование да кандидатстват за държавни заеми, за да могат да постигнат своите високи академични мечти. Първи официален език е ирландски, известен също като келтски Irish, но English (вторият официален език) е по-широко приложение. Националният капитал е Дъблин. Ирландия е символ празнува деня на Свети Патрик (17 март) в цял свят.

Университетите и бизнес училищата в Република Ирландия. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университети в Република Ирландия и тук, и се свържете с тях директно!

8 резултата за Магистратура, Република Ирландия, Дистанционно обучение Filter

диплома по когнитивна поведенческа поведение

City Colleges - Online Learning
Онлайн обучение Редовно обучение 10 седмици Запитване на информация Република Ирландия Ирландия онлайн Великобритания Великобритания онлайн Съединени Американски Щати САЩ онлайн Австралия Австралия онлайн Канада Канада онлайн Германия Германия онлайн Франция Франция онлайн Сингапур Сингапур онлайн Обединени Арабски Емиерства Обединени арабски емирства онлайн Италия Италия онлайн Дъблин + още 19

Този курс представя студент с звук - и практика, насочена - въведение в този модерен и основан на доказателства подход за лечение на различни психологически проблеми. CBT (както често се нарича) има за цел да проучи и предизвикателство клиенти с начина, ...

диплома в Аба (аутизъм изследвания)

City Colleges - Online Learning
Онлайн обучение Редовно обучение Запитване на информация Република Ирландия Ирландия онлайн Великобритания Великобритания онлайн Съединени Американски Щати САЩ онлайн Австралия Австралия онлайн Канада Канада онлайн Германия Германия онлайн Франция Франция онлайн Сингапур Сингапур онлайн Обединени Арабски Емиерства Обединени арабски емирства онлайн Италия Италия онлайн Дъблин + още 18

Целта на този курс е да даде на студентите разбиране на практическите приложения на принципите на Applied поведение анализ (ABA) се обръща специално внимание на хората с аутизъм, интелектуална и увреждания на развитието ...

диплома в уменията за грижи - грижа за деменцията

ALISON
Онлайн обучение Задочно обучение 1 - 2 часове Република Ирландия Голуей

Родителските грижи Skills - Деменция Care е предназначена да гарантира, че имате уменията и знанията, за да се осигури ефективна грижа за тези, които живеят с деменция. Курсът разглежда какво се има предвид с деменция, формите на деменция, симптомите, причините и как това се отразява на живота на тези, които живеят с деменция. The

диплома в родителските грижи

ALISON
Онлайн обучение Задочно обучение 10 - 12 часове Република Ирландия Голуей

Диплома по Родителските грижи е предназначена да ви осигури с необходимите знания и умения, за да се осигури ефективна грижа за клиент в професионален здравеопазването среда, или членове на семейството, които могат да се нуждаят от грижи.

Диплома по здраве и фитнес

Shaw Academy
Онлайн обучение Задочно обучение 4 седмици Отворено кандидатстване Република Ирландия Ирландия онлайн

Този курс, за разлика от всеки друг, се основава на над 20-годишни практически методи за обучение в реалния свят, които помогнаха на хиляди хора да отслабнат, да натоварят, да се приспособят и накрая да научат как да контролират тялото си за цял живот. Регистрирайте се сега, за да започнете.

диплома в спорта и упражнения хранене

Shaw Academy
Онлайн обучение Задочно обучение 4 седмици Отворено кандидатстване Република Ирландия Ирландия онлайн

Въпреки че може да изглежда очевидно, някои спортисти и фитнес ентусиасти не са наясно с това, което въздействие на храните може да има върху обучение и изпълнение. А добре планирана стратегия хранене ще има положителен ефект върху конкуренцията, фитнес, възстановяване, намаляване на риска от заболяване и най-важното, помагат за постигането на оптимални резултати.

Диплома по хранене

Shaw Academy
Онлайн обучение Задочно обучение 4 седмици Отворено кандидатстване Република Ирландия Ирландия онлайн

Колко здрава е вашата диета? Вие сте объркани какво да ядете? Искате ли да помогнете на другите да подобрят начина си на живот? Нашата програма за хранене е 4-седмично ръководство, което ви помага да промените или подобрите начина си на живот.

Професионална диплома по клинично лидерство (онлайн)

RCSI Institute of Leadership
Онлайн обучение Задочно обучение 9 месеца Май 2020 Република Ирландия Дъблин

Професионалната диплома по клинично лидерство (Online) е уникална интердисциплинарна специализирана следдипломна програма, предназначена за заети здравни специалисти, които желаят да развият своите лидерски умения. С тази новаторска програма, предназначена за насърчаване на съвместното обучение между мултидисциплинарни здравни специалисти, отговаряйте на вашите нужди за развитие на лидерски умения и тези на вашата здравна организация.