HEALTHCARESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Една програма диплома е концентриран курс на обучение, която набляга на практическо обучение в определена област. В допълнение към класната стая за обучение, студентите прекарват времето практикуването и прилагане на новите си умения в работна среда. Повечето студенти са получили своята диплома по една или две години на обучение.

Какво е диплома по имунология? Имунология е областта на проучване, което изследва взаимодействието на човешкото тяло с микроорганизми като бактерии и вируси, както и начините, по които то се натрупва устойчивост към заболявания. Типичен учебна програма за диплома по имунология ще включва курсове по микробиология, инфекциозни болести и клетъчна биология. В допълнение, студентите учат за технологии като имунологични изследвания и имунохроматография и заявленията за клинична диагноза.

Диплома по имунология дава на студентите задълбочено разбиране на функциите на клетките и тъканите, както и начините, по които те реагират на заболяване. В допълнение, за завършване на този курс отваря вратата за възможностите за кариера.

Колко ще похарчите за да заработите имунология диплома ще зависи от конкретната институция присъстват. За да получите точна проекция на очакваните разходи, говори с представители на свързани с конкретната програма търсите в.

Получаването на диплома по имунология ще ви класира за клинични и научни изследвания имунология позиции подкрепа като лаборант. Тази програма ще ви даде възможност да се придобие опит в операционната сложни лабораторно оборудване и подготовка на проби за изпитване. Допълнителни задължения могат да включват подготовка и въвеждане на съответните данни.Притежателите Имунология дипломни също намират работа като представители на фармацевтични и научни техници. Работа са на разположение в много видове настройки, включително университетски изследователски центрове, болници, държавни здравни агенции и фармацевтични компании.

Много програми имунология дипломни се предлагат от колежи и университети по целия свят. Няколко програми предоставят гъвкави опции, включително и онлайн обучение, за да се даде възможност на ученици от всички сфери на живота, за да печелят своите дипломи. За да започнете да получаване на дипломата си имунологията, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

1 резултата за Имунология Filter

PG Дифузия на инфекцията

University of Essex Online
Диплома
<
Задочно
<
16 месеца
Английски
Онлайн обучение

Нашата следдипломна диплома по инфекциозния контрол е усъвършенствана квалификация, предназначена да подготви медицинските сестри и други специалисти в областта на здравеопазв ...

Научете повече