Zdravnoobrazovanie.com

Университети и бизнес училища по цял свят

Ако искате да допълните кариерата си или да повишите нивото на образованието си, можете да се запишете в дипломна програма. Дипломните програми осигуряват на студентите възможност да придобият опит и квалификация начално равнище и да се подготвят за някоя кариера. Тези програми обикновено продължават кратко време.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Търсене на най-добри акредитирани университети, колежи и бизнес училища по цял свят. Филтрирайте по държава, спестявайте време, контактирайте университетите директно тук!

48 резултата за Магистратура, Дистанционно обучение Filter

Курс за клинични изследвания с лекарства на основата на канабис

Strauss-Levy & Co
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 6 месеца Октомври 2019 Израел Ezor Tel Aviv + още 1

Научете как да изготвите клинично изпитване, което ще генерира достатъчно клинични доказателства чрез регулаторно съответствие, добре проектирано и висококачествено клинично изпитване.

PG Дифузия на инфекцията

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Colchester

Нашата следдипломна диплома по инфекциозния контрол е усъвършенствана квалификация, предназначена да подготви медицинските сестри и други специалисти в областта на здравеопазването с цялостно разбиране на контрола и превенцията на инфекциозните заболявания в болничната, социалната и социалната среда. Курсът разглежда ключови области, включително микробиология, имунология, обществено здраве и контрол на заразните болести.

Диплома за психично здраве

Southern Cross University (Online)
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Септември 2019 Австралия Australia Online

Подобрете сестринската си практика със специализирани умения за психично здраве. Проучете онлайн следдипломно обучение по психично здраве, което е международно признато училище по здравеопазване и хуманитарни науки на Университета в Южен кръст. Дипломата за дипломиране за психично здраве ще изгради вашето разбиране за това как да се реагира ефективно на хора, изпитващи редица предизвикателства за психичното здраве.

Онлайн диплома за сестрински грижи

James Cook University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Септември 2019 Австралия Australia Online

Университетът на Джеймс Кук, завършил диплома за сестрински грижи, ще ви даде умения за критично мислене и теоретични знания, за да приложите напреднали концепции за медицински сестри в клиничните условия. Този онлайн курс ще ви подготви за водене на сестринска практика и оптимизиране на резултатите от пациентите в болнична обстановка.

PG диплома по управление на здравеопазването и лидерство - CIQ, Великобритания

Westford University College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 10 седмици Отворено кандидатстване Обединени Арабски Емиерства Sharjah United Arab Emirates Online Нигерия Lagos Южноафриканска Република Cape Town Кувейт Kuwait City Саудитска Арабия Riyadh Johannesburg Dammam Бахрейн Bahrain Online Гана Accra Канада Toronto Dubai Canada Online Малайзия Malaysia Online Йордания Amman Великобритания UK Online + още 27

Качественото здравеопазване е от решаващо значение за благосъстоянието на нацията и е важно да има организации, които са склонни да се измерват срещу международните стандарти. Курсовете имат за цел да предоставят на медицинските специалисти необходимите знания и умения, за да бъдат ефективен мениджър в сектора на здравеопазването, с разбиране за външния контекст, в който работят организациите на здравеопазването, как се управляват, и аналитичните техники, които могат да бъдат приложени към процесите на вземане на решения в рамките на здравния сектор.

Анатомични науки (Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Онлайн обучение)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Онлайн обучение Задочно обучение 12 - 48 месеца Септември 2019 Великобритания Edinburgh

Този следдипломен сертификат и диплома е уникална възможност за студенти, които искат да проучат аспекти на човешката анатомия чрез гъвкавостта на онлайн дистанционно обучение.

изпълнителен диплома за медицинска сестра и пациент грижи подпомагане

International Career Institute
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания London

Nursing & Patient Care Подпомагане проправя пътя за една професия, която е много възнаграждаване във всеки един аспект. Вие ще бъдете в състояние да помогне на хората, които са в нужда и да имат задоволителен кариера в замяна. Следните единици се състоят от курса:

степен по природна медицина

The International College of Healing Arts - Colegio Internacional de las Artes de la Sanidad
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Conroe

Курсът е разработен с цел да се даде на всеки студент на необходимите инструменти, за да се определи истинския източник или "етиологията" на индивидуална дисбаланс, дефицит или болестно състояние, за да се даде възможност на завършилите тази програма за проектиране и изпълнение на терапевтични протоколи предотвратяване и ограничаване на тези условия ...

Диплома за медицинско таксуване и кодиране

American National University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 40 седмици Септември 2019 Съединени Американски Щати Salem USA Online + още 2

Програмата ни за медицинско таксуване и кодиране е предназначена да ви предостави необходимите умения и познания, за да изпълнява функциите на медицински анализатор и програмист и да разбере професионалните и етичните отговорности.

Диплома по консултиране и консултиране в клиничната етика

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 120 часове Запитване на информация Испания Spain Online + още 1

Курсът се развива чрез метода на преподаване, ориентиран към проблема, актуализиране на най-релевантните и практически въпроси, които се разпитват в сегашното обществено и частно здравно управление, като същевременно се анализират новите критерии за публично-частни отношения, които могат да бъдат необходими в рамките на новото глобализирано здравеопазване.

здравни и социални грижи ниво 2 диплома (QCF)

UK Open College
Онлайн обучение Задочно обучение 360 часове Отворено кандидатстване Великобритания UK Online

Курсът на 2 Диплома TQUK ниво обхваща много въпроси, включително широка преценка на това какво да очакваме в рамките на сектора, както и акцент върху важни области като човек-центриран грижи, безопасни практики на работа, задължение за грижа и закрила.

достъп до висше образование - медицински сестри и акушерки диплома

E-Careers
Онлайн обучение Редовно обучение 18 месеца Август 2019 Великобритания Slough UK Online + още 1

На достъпа до висше образование (ВО) Диплома е квалификация, еквивалентна на ниво, което позволява на хората да продължат и да учат в университета, когато те вече не са имали съответните квалификации, необходими, за да го направят.

Диплома по здравно и социално обслужване

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)
Онлайн обучение Редовно обучение 9 месеца Август 2019 Великобритания UK Online

Управление на дипломата за здравни и социални грижи осигурява задълбочена подготовка по основните понятия и практически умения, необходими в сектора социални грижи за здравето и и широкото му признаване от страна на работодателите позволява прогресия директно в заетостта.

Следдипломна диплома по обществено здраве - дистанционно обучение

London School of Hygiene & Tropical Medicine
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Запитване на информация Великобритания London

Този курс предоставя необходимите знания и умения за справяне с различни глобални проблеми, свързани с общественото здраве. Курсът обхваща насърчаване на здравето и профилактиката на заболяванията; предоставянето и оценката на лечението и грижите; и разследването и

диплома в родителските грижи

ALISON
Онлайн обучение Задочно обучение 10 - 12 часове Република Ирландия Galway

Диплома по Родителските грижи е предназначена да ви осигури с необходимите знания и умения, за да се осигури ефективна грижа за клиент в професионален здравеопазването среда, или членове на семейството, които могат да се нуждаят от грижи.