Zdravnoobrazovanie.com

Университети и бизнес училища по цял свят

Ако искате да допълните кариерата си или да повишите нивото на образованието си, можете да се запишете в дипломна програма. Дипломните програми осигуряват на студентите възможност да придобият опит и квалификация начално равнище и да се подготвят за някоя кариера. Тези програми обикновено продължават кратко време.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Търсене на най-добри акредитирани университети, колежи и бизнес училища по цял свят. Филтрирайте по държава, спестявайте време, контактирайте университетите директно тук!

49 резултата за Магистратура, Дистанционно обучение Filter

Курс за клинични изследвания с лекарства на основата на канабис

Strauss-Levy & Co
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 6 месеца Октомври 2019 Израел Езор Тел Авив + още 1

Научете как да изготвите клинично изпитване, което ще генерира достатъчно клинични доказателства чрез регулаторно съответствие, добре проектирано и висококачествено клинично изпитване.

Професионална диплома по клинично лидерство (онлайн)

RCSI Institute of Leadership
Онлайн обучение Задочно обучение 9 месеца Май 2020 Република Ирландия Дъблин

Професионалната диплома по клинично лидерство (Online) е уникална интердисциплинарна специализирана следдипломна програма, предназначена за заети здравни специалисти, които желаят да развият своите лидерски умения. С тази новаторска програма, предназначена за насърчаване на съвместното обучение между мултидисциплинарни здравни специалисти, отговаряйте на вашите нужди за развитие на лидерски умения и тези на вашата здравна организация.

PG Дифузия на инфекцията

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Колчестър

Нашата следдипломна диплома по инфекциозния контрол е усъвършенствана квалификация, предназначена да подготви медицинските сестри и други специалисти в областта на здравеопазването с цялостно разбиране на контрола и превенцията на инфекциозните заболявания в болничната, социалната и социалната среда. Курсът разглежда ключови области, включително микробиология, имунология, обществено здраве и контрол на заразните болести.

PG диплома по управление на здравеопазването и лидерство - CIQ, Великобритания

Westford University College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 10 седмици Отворено кандидатстване Обединени Арабски Емиерства Sharjah Обединени арабски емирства онлайн Нигерия Лагос Южноафриканска Република Кейп Таун Кувейт Кувейт Сити Саудитска Арабия Рияд Йоханесбург Dammam Бахрейн Бахрейн онлайн Гана Акра Канада Торонто Дубай Канада онлайн Малайзия Малайзия Онлайн Йордания Аман Великобритания Великобритания онлайн + още 27

Качественото здравеопазване е от решаващо значение за благосъстоянието на нацията и е важно да има организации, които са склонни да се измерват срещу международните стандарти. Курсовете имат за цел да предоставят на медицинските специалисти необходимите знания и умения, за да бъдат ефективен мениджър в сектора на здравеопазването, с разбиране за външния контекст, в който работят организациите на здравеопазването, как се управляват, и аналитичните техники, които могат да бъдат приложени към процесите на вземане на решения в рамките на здравния сектор.

Онлайн диплома за сестрински грижи

James Cook University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Януари 2020 Австралия Австралия онлайн

Университетът на Джеймс Кук, завършил диплома за сестрински грижи, ще ви даде умения за критично мислене и теоретични знания, за да приложите напреднали концепции за медицински сестри в клиничните условия. Този онлайн курс ще ви подготви за водене на сестринска практика и оптимизиране на резултатите от пациентите в болнична обстановка.

Диплома за психично здраве

Southern Cross University (Online)
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Ноември 2019 Австралия Австралия онлайн

Подобрете сестринската си практика със специализирани умения за психично здраве. Проучете онлайн следдипломно обучение по психично здраве, което е международно признато училище по здравеопазване и хуманитарни науки на Университета в Южен кръст. Дипломата за дипломиране за психично здраве ще изгради вашето разбиране за това как да се реагира ефективно на хора, изпитващи редица предизвикателства за психичното здраве.

Анатомични науки (Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Онлайн обучение)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Онлайн обучение Задочно обучение 12 - 48 месеца Запитване на информация Великобритания Единбург

Този следдипломен сертификат и диплома е уникална възможност за студенти, които искат да проучат аспекти на човешката анатомия чрез гъвкавостта на онлайн дистанционно обучение.

изпълнителен диплома за медицинска сестра и пациент грижи подпомагане

International Career Institute
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания Лондон

Nursing & Patient Care Подпомагане проправя пътя за една професия, която е много възнаграждаване във всеки един аспект. Вие ще бъдете в състояние да помогне на хората, които са в нужда и да имат задоволителен кариера в замяна. Следните единици се състоят от курса:

за достъп до висше образование - в съюз здравните професии диплома

E-Careers
Онлайн обучение Редовно обучение 18 месеца Август 2020 Великобритания отказвам се от Великобритания онлайн + още 1

На достъпа до висше образование (ВО) Диплома е квалификация, еквивалентна на ниво, което позволява на хората да продължат и да учат в университета, когато те вече не са имали съответните квалификации, необходими, за да го направят. Достъп до HE курсове са достъпни в широка гама от различни субекти и са широко признати от британските университети.

Следдипломна диплома по обществено здраве

University of London International Programmes
Онлайн обучение Редовно обучение 2 - 5 години Запитване на информация Великобритания Великобритания онлайн

Разнообразната програма ви позволява да изберат и по-широк спектър от знания или да се концентрира върху специализирани области.

Експерт в Dietoterapia Naturist. Фитотерапия или Ortomolecular специалност. Класна стая / Online

ISMET - Formación en salud y terapias naturales
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение 10 месеца Запитване на информация Испания Барселона Испания онлайн + още 2

университетска програма от 29 кредита като експерт в натуропат диета терапия със специалност Фитотерапия (билков) терапия или Orthomolecular (хранителни добавки). След това можете да валидира себе си майстор в природолечението и parafarmacia (60 ECTS) и други програми.

Диплома по етика в края на живота

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 120 часове Запитване на информация Испания Испания онлайн + още 1

Дипломата стимулира чрез симулирани случаи и семинари способността на професионалиста да взема решения в клиничната етика и управлението на пациентите в близки до смърт случаи.

диплома в Аба (аутизъм изследвания)

City Colleges - Online Learning
Онлайн обучение Редовно обучение Запитване на информация Република Ирландия Ирландия онлайн Великобритания Великобритания онлайн Съединени Американски Щати САЩ онлайн Австралия Австралия онлайн Канада Канада онлайн Германия Германия онлайн Франция Франция онлайн Сингапур Сингапур онлайн Обединени Арабски Емиерства Обединени арабски емирства онлайн Италия Италия онлайн Дъблин + още 18

Целта на този курс е да даде на студентите разбиране на практическите приложения на принципите на Applied поведение анализ (ABA) се обръща специално внимание на хората с аутизъм, интелектуална и увреждания на развитието ...

Диплома за медицинско таксуване и кодиране

American National University
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 40 седмици Септември 2020 Съединени Американски Щати Salem САЩ онлайн + още 2

Програмата ни за медицинско таксуване и кодиране е предназначена да ви предостави необходимите умения и познания, за да изпълнява функциите на медицински анализатор и програмист и да разбере професионалните и етичните отговорности.

степен по природна медицина

The International College of Healing Arts - Colegio Internacional de las Artes de la Sanidad
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Conroe

Курсът е разработен с цел да се даде на всеки студент на необходимите инструменти, за да се определи истинския източник или "етиологията" на индивидуална дисбаланс, дефицит или болестно състояние, за да се даде възможност на завършилите тази програма за проектиране и изпълнение на терапевтични протоколи предотвратяване и ограничаване на тези условия ...