Filter
Диплома
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Университети, технически училища и обществени колежи предлагат дипломи в редица специализации и проучване обикновено продължава една до две години. Дипломата е предназначен да даде на студентите по-специализирани знания, и да им помогне да се намали разликата между техните образователни програми.

Какво е диплома по възраст грижи? Диплома по възраст грижи помага на учениците да се научат да общуват и да се грижат за другите. Курсова обикновено обхваща пълна гама от концепции, свързани с социални грижи, включително диета, работа с медикаменти, анатомия, разнообразие в здравния сектор, съобщението, храненето и физиологията. Учените също са обикновено изисква да предприемат редица съответните избираеми и някои програми питат учениците да участват в стажове или поле в-инструкция.

Учени избират да преследват диплома възрастова грижи да увеличи своите професионални знания и да придобият уменията, необходими, за да бъдат успешни в областта на възраст грижи.Студентите могат да имат възможност да усъвършенстват уменията си за общуване и често имат шанса да спечелят практически опит.

Цената за диплома по възраст грижи ще варира в зависимост от учебното заведение, на метода на преподаване, а дължината на програмата. Най-добре е, че учениците да достигнат до най-прием офисите на училищата, в които те са най-заинтересовани за текущата финансова информация.

След завършване на диплома по възраст грижи, студентите могат или да търсят работа на пазара на труда или да се премине към по-високи образователни програми в сродна сфера. Тези, обръщайки се към пазара на труда често намерите пунктове с вътрешни и / или правителствени агенции, участващи в регулирането на храните, хигиената и публични социални услуги. Освен това, много висшисти в крайна сметка влизат медицински сестри или социална работа полета. Въпреки това, перспективите за работа на студента също ще зависят от нея, нито другите си образование и професионални пълномощия.

За студенти в отдалечени райони или с ограничен достъп образователно средство, онлайн ръководство осигурява лесна достъпност, достъпност и гъвкавост. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

 

Научете повече Свиване

2 резултата за Грижа за възрастни хора

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón

Дипломата стимулира чрез симулирани случаи и семинари способността на професионалиста да взема решения в клиничната етика и управлението на пациентите в близки до смърт с ... [+]

. Режисьор: д-р Бенджамин Herreros Ruíz Valdepeñas и д-р Мигел Санчес.Мода: Онлайн.Цена: € 1600Дата: октомври 2018 г.Информация и контакти: igmaranon@fogm.esпредставянеДипломата ще бъде направена онлайн.Всички класове ще бъдат под формата на практически семинар, използвайки метода на казуса (клинични случаи и проблеми) и извършване на библиографски анализи. В допълнение, етиката на повествованието (аудиовизуални медии и текстове) ще бъде използвана за по-добро разбиране на обсъжданите теми.Студентите също ще имат възможността да станат свидетели на симулация (симулирани случаи), така че да могат да бъдат поставени в сценарии, които са много близо до клиничната реалност.Он-лайн участието чрез стрийминг ще бъде улеснено, така че студентите да могат да взаимодействат с учителите.Общо 60 часа он-лайн и 60 часа индивидуална работа (четене на статии, анализ на случаи).Студентите ще имат възможност да изяснят всякакви съмнения, които могат да възникнат с учителите по дипломи, както по време на учебните часове, така и по електронната поща.цели... [-]
Испания Spain Online
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
Задочно обучение
120 часове
Онлайн обучение
Научете повече на английски
ALISON

Родителските грижи Skills - Деменция Care е предназначена да гарантира, че имате уменията и знанията, за да се осигури ефективна грижа за тези, които живеят с деменция. К ... [+]

За курса

Броят на хората, живеещи с деменция се очаква да нарасне до 75,6 милиона през 2030 г. в резултат на увеличаване на търсенето на работници професионални грижи с квалификация в тази област. Родителските грижи Skills - Деменция Care е предназначена да гарантира, че имате уменията и знанията, за да се осигури ефективна грижа за тези, които живеят с деменция. Курсът разглежда какво се има предвид с деменция, формите на деменция, симптомите, причините и как това се отразява на живота на тези, които живеят с деменция. Курсът разглежда болестта на Алцхаймер, най-честата форма на деменция. Вие ще проучи ефективна невербална комуникация с клиенти, които живеят с деменция. И накрая, ще разгледа значението дейности играят в ефективна грижа за тези, които живеят с деменция. ... [-]

Република Ирландия Galway
Английски
Задочно обучение
1 - 2 часове
Онлайн обучение
Научете повече на английски