Filter
Диплома
Великобритания England London Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Ако нямате възможност да инвестирате пари и време за придобиване на пълноценна академична степен, може да изберете вариант на диплома и да се запишете в дипломна програма. Такива програми добре стават за тези, които имат завършено средно образование или имат желание бързо да променят или да започнат кариера.

Студент по ветеринарна медицина може да се научи как да се лекува и да се грижи за болни и ранени животни. Те могат да се съсредоточат върху определена група животни (коне, дребни животни и т.н.) или да се занимават с диви животни вместо с домашни животни.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Лондон е столицата на Обединеното кралство, най-гъсто населен район и когато кралските семеен живот. Той има най-голяма концентрация на висшето образование в Европа с 412 000 студенти в 43 университета.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Ветеринарна медицина, London

Степени
Място
Великобритания
England
London
Тип на обучение
Темпо на обучение
Royal Veterinary College

The Graduate Diploma в Professional и клинична ветеринарна Nursing е пост-квалификационна награда за професионално развитие и съдържа комбинация ... [+]

Завършил диплома по ветеринарна Nursing

The Graduate Diploma в Professional и клинична ветеринарна Nursing е пост-квалификационна награда за професионално развитие и съдържа комбинация от модулни кратки курсове на ниво почести на КАВ рамка за висше образование.

&nbsp

При успешно завършване на програмата, която ще получите Graduate Diploma в Professional и клинична ветеринарна медицинска сестра от Royal College ветеринарен към Лондонския университет, и ще можете да използвате след номинали GradDipVN. ... [-]

Великобритания London
Август 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски