Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Великобритания offering law degrees

Ако искате да допълните кариерата си или да повишите нивото на образованието си, можете да се запишете в дипломна програма. Дипломните програми осигуряват на студентите възможност да придобият опит и квалификация начално равнище и да се подготвят за някоя кариера. Тези програми обикновено продължават кратко време.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Law schools and universities for law degrees Великобритания. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Великобритания here.

Резултати Filter

хранене

The College of Naturopathic Medicine
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 3 години Отворено кандидатстване Великобритания Belfast Birmingham Brighton Bristol Edinburgh Manchester Република Ирландия Dublin Cork Galway + още 11

Натуропатичното хранене подчертава използването на цели и биологични храни като лекарство - неразделна концепция за изцеление в много коренни общества. Днес виждаме, че връщането на храни без химикали, заедно с други диетични мерки, е ефективен отговор на много здравни жалби и общи условия.

диплома на лекарските асоциирани проучвания

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Birmingham

Лекар Associate (известен преди като Physician Assistant) е бързо развиваща здравеопазването роля във Великобритания, работи заедно с лекарите в болниците и в Кабинетите на личните лекари. Лекар Associates подкрепят лекарите в диагностицирането и лечението на пациенти.

PG Дифузия на инфекцията

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Colchester

Нашата следдипломна диплома по инфекциозния контрол е усъвършенствана квалификация, предназначена да подготви медицинските сестри и други специалисти в областта на здравеопазването с цялостно разбиране на контрола и превенцията на инфекциозните заболявания в болничната, социалната и социалната среда. Курсът разглежда ключови области, включително микробиология, имунология, обществено здраве и контрол на заразните болести.

PgD в специализираното обществено здравеопазване в сектора на общественото здравеопазване

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Glasgow + още 1

Направете разлика в живота и благополучието на децата и семействата, като същевременно напредвате в кариерата си в нашата PgD специалист по обществено здравеопазване (Health Visiting).

PG диплома по управление на здравеопазването и лидерство - CIQ, Великобритания

Westford University College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 10 седмици Отворено кандидатстване Обединени Арабски Емиерства Sharjah United Arab Emirates Online Нигерия Lagos Южноафриканска Република Cape Town Кувейт Kuwait City Саудитска Арабия Riyadh Johannesburg Dammam Бахрейн Bahrain Online Гана Accra Канада Toronto Dubai Canada Online Малайзия Malaysia Online Йордания Amman Великобритания UK Online + още 27

Качественото здравеопазване е от решаващо значение за благосъстоянието на нацията и е важно да има организации, които са склонни да се измерват срещу международните стандарти. Курсовете имат за цел да предоставят на медицинските специалисти необходимите знания и умения, за да бъдат ефективен мениджър в сектора на здравеопазването, с разбиране за външния контекст, в който работят организациите на здравеопазването, как се управляват, и аналитичните техники, които могат да бъдат приложени към процесите на вземане на решения в рамките на здравния сектор.

Анатомични науки (Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Онлайн обучение)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Онлайн обучение Задочно обучение 12 - 48 месеца Запитване на информация Великобритания Edinburgh

Този следдипломен сертификат и диплома е уникална възможност за студенти, които искат да проучат аспекти на човешката анатомия чрез гъвкавостта на онлайн дистанционно обучение.

Здравето на HND / BSc (Hons)

Cardiff Metropolitan University
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Запитване на информация Великобритания Cardiff

Курсът има за цел да осигури междупрофесионално обучение за тези, които възнамеряват да следват кариера в здравеопазването и социалните грижи. Особено ще се интересуват тези, които все още не са ангажирани с една конкретна кариера, но искат общ курс; или които искат да използват курса като отлична основа за по-специфично професионално обучение, като социална работа или трудова терапия. Курсът също така ще заинтересува вече работещите в сектора, където HND или степен ще повиши техния кариерен потенциал.

изпълнителен диплома за медицинска сестра и пациент грижи подпомагане

International Career Institute
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания London

Nursing & Patient Care Подпомагане проправя пътя за една професия, която е много възнаграждаване във всеки един аспект. Вие ще бъдете в състояние да помогне на хората, които са в нужда и да имат задоволителен кариера в замяна. Следните единици се състоят от курса:

достъп до диплома за висше образование

College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Великобритания Cardiff Aberdare Tonypandy Ystrad Mynach + още 3

Този курс предлага маршрут на висшето образование за здравна професия. Целта на курса е да се осигури подкрепяща среда и да ви даде възможност да развиват своя потенциал и да ви подготви за висше образование. Много последните ученици успешно са се преместили да спечелят градуса и други високи награди като старчески градуса, трудова терапия и акушерки, оперативен отдел практика ...

Нива 6 дипломи в храненето

BCNH College of Nutrition & Health
Кампус Задочно обучение 3 - 4 години Август 2020 Великобритания London

Дипломните курсове на BCNH Level 6 са предназначени за кандидати, които желаят висококачествено образование, но не разполагат непременно с време или финансови ресурси, за да се ангажират с пълна програма по бакалавърска степен (Hons).

здравни и социални грижи ниво 2 диплома (QCF)

UK Open College
Онлайн обучение Задочно обучение 360 часове Отворено кандидатстване Великобритания UK Online

Курсът на 2 Диплома TQUK ниво обхваща много въпроси, включително широка преценка на това какво да очакваме в рамките на сектора, както и акцент върху важни области като човек-центриран грижи, безопасни практики на работа, задължение за грижа и закрила.

Pgdip сестрински психичното здраве

Kingston University London
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Kingston upon Thames

Този курс ви дава теоретични знания и практически опит, необходими да се регистрирате като здраве медицинска сестра психичното с медицински сестри и акушерство съвет. Партньорството ни с South West London Recovery колеж ви предлага възможност да се учат от и с потребители психично-здравни услуги.

диплома в Аба (аутизъм изследвания)

City Colleges - Online Learning
Онлайн обучение Редовно обучение Запитване на информация Република Ирландия Ireland Online Великобритания UK Online Съединени Американски Щати USA Online Австралия Australia Online Канада Canada Online Германия Germany Online Франция France Online Сингапур Singapore Online Обединени Арабски Емиерства United Arab Emirates Online Италия Italy Online Dublin + още 18

Целта на този курс е да даде на студентите разбиране на практическите приложения на принципите на Applied поведение анализ (ABA) се обръща специално внимание на хората с аутизъм, интелектуална и увреждания на развитието ...

Следдипломна диплома по инфекциозни болести - дистанционно обучение

London School of Hygiene & Tropical Medicine
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 5 години Запитване на информация Великобритания London + още 1

Този курс осигурява широко разбиране за инфекциозните заболявания и е от особено значение за здравните професионалисти в ранна детска възраст като лекари или лаборатории. Ще разработите стратегии за контрол и лечение на инфекциозни заболявания, придобиване на нови знания и актуализиране на вашите текущи познания.

BTEC продължителен диплома в областта на здравеопазването и социалните грижи

City and Islington College
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания London

Ако сте скорошен абитуриент, който иска да се специализират в здравеопазването и социалните грижи или във висшето образование или по време на работа, това разбира се може да бъде за вас.