close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите, които завършват всички изисквания и курсове по определена тема обикновено са възнаградени с диплома. Това постижение капачки им курсова, означава, експертни познания и дава възможност на учениците да се п… Научете повече

Студентите, които завършват всички изисквания и курсове по определена тема обикновено са възнаградени с диплома. Това постижение капачки им курсова, означава, експертни познания и дава възможност на учениците да се премине към допълнително обучение или заетост в специализацията дипломата си.

Какво е диплома по биомедицина? Една програма диплома по биомедицина обикновено подготвя студентите за влизане в кариери в областта на здравеопазването чрез курсове и лабораторни опит в биологията и медицината. Може, например, да вземе един клас по молекулярна биология, а също учи уводна фармакология, и може да се наложи на стаж, включени в нито един от тези курсове. A биомедицина диплома ще ви позволи да се синтезира знанията, придобити от тези и много други теми в основни познания за това как се прилага медицината и биологията работа в различни контексти.

Този синтез на знания в полза на студентите, като им дава възможност за създаване на прости решения на сложни проблеми в областта на биомедицината. Тези умения са много търсени от работодателите, включително и много извън професии в областта на медицината.

Различни програми биомедицината дипломни имат различни разходи за присъствие, така че много фактори ще определят точната сметка. Трябва да се достигне до офиса признания в училището ви интересува, и те могат да изчислите разходите си за организиране и обслужване.

Биомедицина дипломи класират ученици за много избор на професия. Можете да отидете на медицинско училище или пълно друга образование да стане лицензиран медицински специалист, като лекар или медицинска сестра. Алтернативно, можете да изберете да поставите вашия опит за използване като консултант, мениджър, педагог или писател в една компания.Квалифицирани притежатели биомедицина дипломни са винаги в търсенето, така че ако решите да не работят пряко в областта на медицината, ще има още много корпоративни възможности ви очакват.

Можете да разглеждате наличните програми биомедицина дипломни, за да видите кои от тях са публикувани онлайн или на непълно работно време опции завършване. За да научите повече, да търсите вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Management Development Institute of Singapore (MDIS)
Сингапур

Дипломата по програма Медикобиологични науки има за цел да насърчи възможностите за влизане в науката индустрия живот. и като път за студенти, за да се впуснат в по-нататъшно ... +

Дипломата по програма Медикобиологични науки има за цел да насърчи възможностите за влизане в науката индустрия живот. и като път за студенти, за да се впуснат в по-нататъшно професионално развитие и е особено подходящ за ... -
Диплома
Редовно
Задочно
6 - 12 месеца
Английски
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук