Диплома за медицинско таксуване и кодиране

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

Диплома за медицинско таксуване и кодиране

Осигурете специализирана грижа за пациента след медицинската процедура

Ако бизнесът в областта на здравеопазването има интерес за вас, дипломата за медицинско таксуване и кодиране може да бъде за вас. Специалистите по медицинско кодиране и персоналът на медицинските служители играят жизненоважна роля в здравната индустрия. Изпълняваните задължения включват таксуване и кодиране на медицинска застраховка, попълване и подаване на формуляри за медицинска застраховка, създаване и поддържане на медицински графики, изготвяне на доклади и кореспонденция, насрочване на срещи и поздравителни пациенти.

Тази дипломна програма¹ е предназначена да ви предостави умения да работите като медицинско лице или медицински кодер или можете да изберете да включите и двете кариери, тъй като някои работодатели предпочитат да имат едно лице, способно да изпълнява и двете функции.

Освен че служи като солидна основа за преследване на асоциирана степен по медицинска помощ, тази дипломна програма е предназначена да ви даде умения и техники, необходими за входно ниво на заетост като здравен разследващ иск, процес за искове, зъботехник или застрахователен гише.

Вашият опит в обучението

Като студент в тази програма ще научите как да използвате бази данни, индустриален софтуер и различни референтни материали, докато тренирате за критичната отговорност за бързо и точно записване и отчитане на информацията за пациента. Студентите ще участват в 60-часов екстериор, включен в последния курс в програмата. След успешно завършване на тази програма и получаването на дипломата си, ще се запознаете с:

  • Компютърни приложения за таксуване и административни процедури.
  • Компютърно медицинско кодиране (CPT и ICD-10-CM) и терминология.
  • Как да извлечете информация от медицински документи.
  • Как точно да кодирате медицински условия и услуги.
  • Как да разглеждате исковете за здравно осигуряване, включително документи и правни въпроси.

Като завършил програмата за медицинско таксуване и кодиране на American National University , ще имате право да кандидатствате за определен брой сертификати, администрирани от Американската асоциация на професионалните кодери (AAPC), Американската асоциация за управление на здравната информация (AHIMA) Асоциацията на медицинските анализатори (AAMB) или Американската академия на професионалните кодери (AAPC).

American National University популяризира прогресивен формат на обучение, така че докато печелите дипломата си в тази област, можете веднага да използвате обучението си, за да продължите кариерата си, докато продължавате образованието си в области с високо търсене на ниво сътрудници и бакалаври - подпомагане, EMT - парамедици и управление на здравеопазването.

¹ Докато са широко достъпни, не всички курсове се предлагат във всички часове на класа или се предлагат на всеки мандат. Обърнете се към представител на университетски студентски услуги.

Защо American National University ?

  • Удобство и гъвкавост - С дневни и вечерни уроци¹ имате гъвкавост да работите, докато печелите своята степен.
  • Лично внимание - Вие не сте просто лице в тълпата, нашите малки размери позволяват лично внимание от инструкторите.
  • Кариерни специалисти като инструктори - С актуални и подходящи учебни програми, вие ще научите от инструктори с практически опит в реалния свят, които ще ви ръководят и наставници.
  • Кариерни услуги - Екипът ни за кариерно обслужване започва да ви помага, преди да завършите курса си, мотивационно писмо, техники за интервюиране и как да търсите чудесни възможности за кариера.
  • Обезщетения за завършилите - Нашата подкрепа не завършва при завършване, тъй като като възпитаник ще имате достъп до нашите кариерни услуги и опреснителни курсове, достъпни през вашата кариера.

¹ Докато са широко достъпни, не всички курсове се предлагат във всички часове на класа или се предлагат на всеки мандат. Обърнете се към представител на университетски студентски услуги.

Обучението за повишаване на квалификацията е безплатно за квалифицирани студенти. Допълнителни разходи като лабораторни такси, книги и доставки са отговорностите на ученика. Преквалификацията е ограничена до програмата, от която студентът е завършил и е обект на свободно пространство.

Последна актуализация Февр. 2018

За учебното заведение

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. ... Научете повече

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. Together they founded what is now known as American National University with the intent of training workers in business, banking, accounting, administration, and other skilled professions. Свиване
Salem , САЩ онлайн , Pikeville , Лексингтън , Roanoke + 4 Още По-малко