Детска спешна медицина (MSc, Pg Dip, Pg Cert - Онлайн обучение)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Описание на програмата

Тази програма е насочена към висококвалифицирани специалисти по медицина, които участват в управлението на клинични спешни случаи при деца.

Той е идеален за стажанти в педиатрията и спешната медицина и също така е много подходящ за анестезиолози, които желаят да развият умения в детска анестезия или интензивна педиатрия.

Тя също така ще помогне на практикуващите лекари, които работят в отдалечени и селски райони, без педиатрична помощ.

В рамките на Годишната дипломна работа студентите имат възможност да избират курсове по медицина за педиатрична критична медицина, предназначени да преодолеят разликата между реанимацията в отдела за спешна медицинска помощ и приемането в отдела за педиатрични критични грижи (включително висока зависимост и интензивно лечение).

Програмата е предназначена да ви даде образователния фон, от който се нуждаете, за да управлявате медицински спешни случаи при деца в целия свят. Последната година от програмата може да бъде съобразена с обстоятелствата и целите на кариерата ви.

Онлайн обучение

Нашата онлайн технология за обучение е напълно интерактивна, отличена с награди и ви дава възможност да общувате с нашите високо квалифицирани преподаватели от комфорта на собствения си дом или работно място.

Нашите онлайн студенти не само имат достъп до отличните ресурси на Единбург, но и стават част от подкрепяща онлайн общност, обединяваща студенти и преподаватели от цял ​​свят.

Структура на програмата

Можете да изберете да кандидатствате за следдипломен сертификат, следдипломна квалификация или магистърска степен.

Година 1: Сертификационни курсове:

Ще изучавате широк спектър от специалности по "Основи в детската медицина".

Година 2: Дипломни курсове:

Медицински извънредни ситуации; Хирургични извънредни ситуации

Година 3: Магистърските курсове включват:

Проблеми с управлението в педиатричната аварийна медицина. Също така ще предприемете писмен отразяващ елемент от редица предложени теми.

Кариерни възможности

Тази програма е разработена така, че да ви помогне да постигнете успешна кариера в педиатричната спешна медицина с висококачествена квалификация и най-новите знания и познания.

Изисквания за вход

Медицинска степен (MBChB или еквивалент) плюс една година следдипломен клиничен опит, например FY1 в Обединеното кралство или еквивалентна другаде. Трябва да имате непрекъснат ангажимент към клиничната грижа за децата и активно да посещавате децата в извънредни ситуации.

Трябва да включите подробности за целия си опит, работещ с болни и / или ранени деца в острите настройки в молбата ви. Моля, помолете рефера си да потвърди това преживяване в предоставената от него информация.

Изисквания на английски език

Всички кандидати трябва да притежават една от следните квалификации като доказателство за тяхната способност за английски език:

  • бакалавърска или магистърска степен, преподавана и оценена на английски език в мнозинство от англоезичната страна, както е определено от британските визи и имиграцията
  • IELTS Academic: общо 6.5 (най-малко 6.0 във всеки модул)
  • TOEFL-iBT: общо 92 (най-малко 20 във всеки модул)
  • PTE (A): общо 61 (най-малко 56 във всяка от разделите "Комуникативни умения", разделите "Разрешаване на умения" не се разглеждат)
  • CAE и CPE: общо 176 (най-малко 169 във всеки модул)
  • Trinity ISE: ISE II с отличия във всичките четири компонента

Преподаваните и оценяваните на английски език степени не трябва да са повече от три години в началото на вашата дипломна програма. Езиковите тестове трябва да са не повече от две години в началото на вашата дипломна програма.

Стипендии и финансиране

Университетът в Единбург предлага малък брой стипендии на изключителни кандидати. Те са много конкурентни.

Правителствени заеми на правителството на Обединеното кралство

Гражданите на Обединеното кралство, тези с установен статут и някои граждани на ЕС, които не пребивават в Обединеното кралство, биха могли да получат следдипломен заем за такси - а в някои случаи и за разходи за живот.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Свиване