Глобално здраве

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Описание на програмата

През последните няколко десетилетия всяка година се появява почти една нова болест и повече от 75% от тези заболявания произхождат от зоонотичен произход. Сега има повече търсене на инвестиции и изследвания, които да ни помогнат да управляваме тези болести по-добре.

Тази програма има за цел да посрещне предизвикателствата, породени от инфекциозни заболявания през 21-ви век, като ви предложи курсове за наблюдение, профилактика и контрол на инфекциозни заболявания, както и оценка на въздействието им върху общественото здраве.

Това е професионална следдипломна квалификация за биомедицинско, медицинско, обществено здравеопазване и ветеринарен персонал с интерес към глобалното здраве и инфекциозни заболявания.

Програмата се основава на паралелите, които съществуват между тези заболявания, като се учат от съществуващите предизвикателства и имат за цел да свържат отделните хора, за да положат основите на глобална общност от практики. Нашата цел е да предоставим висококвалифицирани квалификации за биомедицинския, медицинския, обществения и ветеринарния персонал. Курсът е предназначен да инструктира студентите в практиката на формулиране и прилагане на стратегии и програми, насочени към обновяване и укрепване на развитието на научните знания и изграждане на човешки капитал.

Нашата онлайн система за обучение ви позволява да работите изцяло от вашето местонахождение, докато все още печелите заплатата си. Това може да подобри учебния ви опит и работните ви познания, като същевременно ви възнагради с висока квалификация.

Тази програма е свързана с Глобалната здравна академия на университета.

Онлайн обучение

Нашата онлайн технология за обучение е напълно интерактивна, отличена с награди и ви дава възможност да общувате с нашите високо квалифицирани преподаватели от комфорта на собствения си дом или работно място.

Нашите онлайн студенти не само имат достъп до отличните ресурси на Единбург, но и стават част от подкрепяща онлайн общност, обединяваща студенти и преподаватели от цял ​​свят.

Структура на програмата

Програмата обикновено трае три години, започвайки с поредица от курсове и последвана от индивидуален проект или дисертация.

В година 1 (сертификат), ще вземете курсове, които включват:

 • Глобално здраве: Основи
 • Разбиране на инфекциозните заболявания

И вие ще изберете една от следните две опции:

 • един курс по приложна епидемиология и обществено здраве
 • курс по Глобално гражданство и глобализация и здраве

През втора година (диплома) ще изберете шестдесет кредита от обхват, включващ:

 • Нарастващи инфекциозни болести
 • Съдебна медицина и наука
 • Глобално здраве: смъртност
 • Инфекции, придобити в болница
 • Пренебрегвани тропически болести
 • Новородено и детско здраве
 • Системи за обществено здравеопазване в развития и развиващия се свят
 • Полово предавани инфекции
 • Вода и канализация
 • Зоонотична болест

В третата година (магистри) ще проведете писмен отразяващ елемент от 10 000-15 000 думи.

Следдипломно професионално развитие (PPD)

Следдипломно професионално развитие (ППД) е насочено към работещите професионалисти, които искат да усъвършенстват знанията си чрез курс (и) на следдипломно ниво, без време или финансов ангажимент на пълен магистър, следдипломна квалификация или следдипломна квалификация.

Можете да вземете максимум 50 кредита за курсове в продължение на две години чрез нашата PPD схема. Те доведоха до университет в Единбург следдипломна награда за академичен кредит. Като алтернатива, след една година курсове можете да изберете да прехвърлите вашите кредити и да продължите да учите за по-висока награда по програма за магистърски програми, следдипломна квалификация или следдипломна квалификация. Въпреки че PPD курсовете имат различни начални дати през цялата година, можете да започнете само магистърска, следдипломна диплома или следдипломна сертификационна програма през месец септември. Всяко време, прекарано в изучаване на PPD, ще бъде приспаднато от времето, което ще имате, за да завършите магистърска програма, следдипломна квалификация или следдипломна квалификация.

Моля, свържете се с екипа на програмата за повече информация относно наличните курсове и началните дати на курса.


Кариерни възможности

Тази програма е разработена, за да ви помогне да изпълнявате водещи роли в международни и национални организации, които управляват здравето и проблемите с болестите. Редица студенти също са повишили академичните си профили чрез публикуването и разпространението на последната година от изследванията.

Изисквания за вход

Университетска степен 2: 1 с отличие, или нейният международен еквивалент, в биомедицинска, медицинска, обществена, ветеринарна или релевантна биологична наука.

Може да разгледаме и кандидатурата си, ако имате подходящ трудов стаж; моля, свържете се с нас, за да проверите, преди да кандидатствате. Може да бъдете допуснати до ниво сертификат само на първо място.

Изисквания на английски език

Всички кандидати трябва да притежават една от следните квалификации като доказателство за тяхната способност за английски език:

 • бакалавърска или магистърска степен, преподавана и оценена на английски език в мнозинство от англоезичната страна, както е определено от британските визи и имиграцията
 • IELTS Academic: общо 6.5 (най-малко 6.0 във всеки модул)
 • TOEFL-iBT: общо 92 (най-малко 20 във всеки модул)
 • PTE (A): общо 61 (най-малко 56 във всяка от разделите "Комуникативни умения", разделите "Разрешаване на умения" не се разглеждат)
 • CAE и CPE: общо 176 (най-малко 169 във всеки модул)
 • Trinity ISE: ISE II с отличия във всичките четири компонента

Преподаваните и оценяваните на английски език степени не трябва да са повече от три години в началото на вашата дипломна програма. Езиковите тестове трябва да са не повече от две години в началото на вашата дипломна програма.

Стипендии и финансиране

Университетът в Единбург предлага малък брой стипендии на изключителни кандидати. Те са много конкурентни.

Правителствени заеми на правителството на Обединеното кралство

Гражданите на Обединеното кралство, тези с установен статут и някои граждани на ЕС, които не пребивават в Обединеното кралство, биха могли да получат следдипломен заем за такси - а в някои случаи и за разходи за живот.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Свиване