Глобални здравни предизвикателства (онлайн обучение)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Описание на програмата

Програмата е предназначена да подготви онези, които вече работят в сферата на глобалното здравеопазване и развитие, или тези, които планират да работят с международни и национални здравни агенции, с инструменти, знания и умения за ангажиране със сложни проблеми, свързани със справедливо и справедливо здраве и благополучие.

Тя ще има огромна стойност за тези, които се интересуват от глобалното развитие и помощ, както и за тези, които се интересуват от кариера в здравната журналистика или работят в международния бизнес в сферата на здравеопазването и социалната грижа и в корпоративната социална отговорност и устойчивост.

Програмата ще използва конкретния опит, който университетът в Единбург и неговите глобални партньори предлага в световното здравеопазване, включително медицинските, медицински и биомедицински постижения.

След завършване на този сертификат ще имате разбиране за процесите и процедурите, по които се оформя глобалната здравна програма. Ще притежавате също аналитични и концептуални умения, необходими за критична оценка на естеството на глобалните здравни проблеми и за разбиране на взаимосвързаността на здравето със социалните, екологичните, психологическите и икономическите фактори.

Тази програма е свързана с Глобалната здравна академия на университета.

Онлайн обучение

Нашата онлайн технология за обучение е напълно интерактивна, отличена с награди и ви дава възможност да общувате с нашите високо квалифицирани преподаватели от комфорта на собствения си дом или работно място.

Нашите онлайн студенти не само имат достъп до отличните ресурси на Единбург, но и стават част от подкрепяща онлайн общност, обединяваща студенти и преподаватели от цял ​​свят.

Структура на програмата

Програмата се предлага с помощта на иновативна комбинация от възможности за онлайн обучение, подкрепени от онлайн учебна среда. Той ще включва смесени подходи на преподаване с световни експертни лидери, онлайн дискусии, работа по групови проекти и независимо проучване и размисъл.

MSc Глобални предизвикателства

След като вземат тази програма, завършилите могат да вземат още два допълнителни следдипломни сертификата в Глобални предизвикателства за развитие и Глобални предизвикателства за околната среда. Завършването на всичките три сертификата води до MSc в глобалните предизвикателства.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Свиване