Бакалавър (с отличие) Здравеопазване и социални грижи с година на фондация

Общ преглед

2 locations available
Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Вашата кариера в нашите грижи

Здравеопазването и социалните грижи са свързани с услуги, които се предлагат от практикуващи здравни и социални грижи, които предоставят здравна помощ на редица лица с проблеми, пред които са изправени уязвимите лица и групи като деца, възрастни хора, тези с психични заболявания и увреждания.

Защо степен на здравеопазване и социални грижи?

Предоставен в партньорство с университета в Болтън, бакалавърската степен (Здравеопазване) по здравеопазване и социални грижи се предоставя в отлични учебни заведения, които осигуряват стимулираща учебна среда, която ще бъде едновременно ангажираща и запомняща се.

Този курс ви предлага възможността да развиете ценностите, практическите умения и знания, необходими за успешна кариера в глобалната здравна и социална среда.

Нашият опитен и всеотдаен екип ще ви води в проучване на принципите на грижа, професионални ценности, нагласи и поведение, етични практики на грижи, насърчаване на физическо и психическо здраве и емоционално благополучие и защита и насърчаване на разнообразието и приобщаването.

Нашият фокус е да ви помогнем да станете знаещ, състрадателен и специалист по грижи, ориентиран към човека.

Направете разлика в ежедневието на уязвимите хора, като изучавате BSc (отличия) в здравеопазването и социалните грижи.

Защо Regent College London ?

  • Високо знаещи лектори, предлагащи групова и индивидуална поддръжка, гарантиращи, че можете да получите достъп до помощта и съветите, които са ви необходими, за да успеете, когато имате нужда от нея.
  • Гост-лектори от индустрията и бизнеса, които ви позволяват да задавате въпроси, участвайте в дебата и се възползвайте от техните знания, съвети и насоки.
  • Гъвкави възможности за обучение, които включват разписания за деня, вечерта и уикенда, което ви позволява да приспособите изследването си към личните и / или професионалните си ангажименти.
  • Малки класове, които гарантират, че можете да участвате пълноценно и да се възползвате от получаването на цялото внимание на нашия изключителен преподавателски екип.
  • Централно място, предлагащо отлични библиотечни и информационни услуги, Wi-Fi и добре обзаведени зони за преподаване, обучение и изучаване в сърцето на оживения запад от Лондон.

Възможности за прогресия

Степен в областта на здравеопазването и социалните грижи разглежда здравето в широкия му контекст и изследва съвременните здравни проблеми. Нараства търсенето на здравни и социални работници, които не са ограничени от граници и могат да работят гъвкаво, за да задоволят все по-сложните нужди на здравето и социалните грижи на хората, семействата и общностите.

Тази степен също ще ви позволи да развиете редица ключови умения за преносимост на работа, включително умения за писмена и вербална комуникация, ИТ умения и способността да работите независимо и в екип, умения за изследвания и анализ на данни, както и способността да предоставяте подкрепа и ориентиране.

Какво мога да направя с тази квалификация?

Тази степен ще ви даде добра основа, която ще ви позволи да работите в широк спектър от законови, доброволни и независими условия, включително екипи на местните власти, проекти за промоция на здравето, болници за обслужване на бежанци и убежище, защитени квартири, хосписи и дневни центрове и жилищни отделения за грижи.

В допълнение, завършилите здравно и социално образование също са в добра позиция да бъдат разгледани за кариери в здравното образование и промоция на здравето, благосъстоянието, здравните изследвания, психичното здраве в общността, както и услугите по управление и грижи.

Завършилите могат да търсят роли като ръководители и координатори на услуги, в застъпничество, образование и обучение, или като техници и помощни работници, помагащи на деца и семейства, възрастни хора с увреждания, наркомани и алкохолици и хора с психични проблеми.

Изисквания за вход

  • UCAS точки: 48
  • Ниво 3: Всички теми са приемливи
  • GCSE: Пет при клас С или над / клас 4 до 9
  • IELTS: 5.0 с не по-малко от 4,5 във всяка група (Неродни говорители)

Ако не сте изучавали GCSE / A-Levels и имате нетрадиционна квалификация за влизане или подходящ трудов опит, ще се радваме да разгледаме вашата кандидатура. Ще бъдете задължени да присъствате на интервю като част от процеса на приемане.

Как ще бъде доставен курсът?

Regent College London има за цел да предоставя актуална информация за нашия проспект и уебсайт по всяко време, но понякога може да не е в състояние да пусне рекламиран курс поради причини за оперативна жизнеспособност и опит на учениците. В случай, че даден курс не може да се проведе или е наличен само в различен кампус, ние ще консултираме кандидатите и записаните студенти при първа възможна възможност в писмена форма. На кандидатите и студентите, където е възможно, ще бъде предложен алтернативен курс или университетско училище.

Последна актуализация May 2020

За учебното заведение

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Научете повече

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Свиване
Уембли , Лондон , Лондон , брана , Лондон + 4 Още По-малко