Бакалавър по степен на общественото здраве

Общ преглед

Описание на програмата

С днешните мълния-бързо напредък в пътуване и технологии, най-отдалечените кътчета на земното кълбо може да изглежда най-близо в съседство. И заедно с тези вълнуващи възможности за повишаване на контакт идва сериозната отговорност за запазване на нашата общественото здраве.

Никой не обича да мисли за извънредни ситуации на общественото здраве, като ТОРС и вирусът Жика, но те със сигурност ще се случи. Когато това се случи, ние трябва да бъдем подготвени, колкото е възможно, за да управляват своите ефекти. Извършило, обучени професионалисти - някой като теб - са необходими, за да се засили, отговори, и защитават нашите общности от тези заплахи за нашата колективна безопасност.

кариера фокусирана обществено здраве учебна програма Гудуин, научени от експерти съдържание индустрия, ще ви осигури необходимите знания и умения, които трябва да се открояват в този изключително важен поле.

За разлика от много други програми за обществено здравеопазване в държавата, Гудуин предлага цялостно обучение, които ще ви подготвят за голямо разнообразие от пътища за кариера след дипломирането. Можете да вземете класове през деня или вечерта, и курсова работа е на разположение в хибриден онлайн / по-корпус формат, който ви дава гъвкавостта, което трябва да завърши си степен, без да излагат живота си на задържане.

Повече от всякога се нуждаем от обучени професионалисти, които могат да отговорят на извънредни ситуации на общественото здраве, инфекциозни огнища на заболяването, както и хронични болестни епидемии като диабет и затлъстяване. Вие ще достави здравни интервенции, събиране и анализ на данни, предоставяне на консултации и подкрепа, и да помогне за свързването на хората да организации, които подобряват здравето. Като възпитаник на специалност нашата бакалавърска в здравеопазването, ще бъде готов да работи в болници, изследователски центрове и здравни организации.

готов да помогне за създаването на по-добра, по-безопасно и по-здравословен свят ли?

завършилите общественото здраве могат да намерят кариера като:

 • Общността на здравето на работниците
 • Координатор на готовност за бедствия
 • Здраве Специалист Environmental
 • възпитател здраве
 • Специалист промоция на здравето
 • Координатор на програмата за обществено здраве
 • Research асистент

Обществено здраве Програма Резултати

Студентите ще изучават биостатистика, епидемиология, политиката за общественото здраве и администрация, здравеопазването в световен мащаб и ще разберат местните, щатските, федералните и глобални обществени здравни системи.

След успешното завършване на всички изисквания за обществено здраве на програмата, завършилите ще могат да:

 • Нанесете познания от курсовете общо образование, анализ умения, научни изследвания, както и критично мислене към теория на общественото здраве и практика.
 • Нанесете познаване на проблемите на общественото здраве, за да се разработят стратегии за подобряване на здравето на населението.
 • Идентифициране и оценка на социалните детерминанти на здравето в популациите.
 • Разработване на културна компетентност и разбиране на въздействието на културните ценности върху здравето и използването на обществените здравни услуги.
 • Разбиране и анализира влиянието на местните, щатските и федералните закони, наредби и стандарти на практика общественото здраве.
 • Оценка на демографска основа на данни с помощта на епидемиологични методи.
 • Нанесете свързани със здравето теории, които стимулират интервенции и програми за промяна на здравните поведение.
 • Използвайте научни изследователски методи за оценка на ефективността на промоция на здравето, програми за превенция на болестта.
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Goodwin College is an innovative learning community that empowers hard-working students to become sought-after employees.

Goodwin College is an innovative learning community that empowers hard-working students to become sought-after employees. Свиване